Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (4.86 secunde)
Asa se face ca, potrivit prefectului Danut Culetu, la Prefectura Constanta au ajuns doar 10 hotarari spre avizare. "Pana in momentul de fata au primit avizul de legalitate sapte din cele zece hotarari primite, iar alte trei sunt inca in analiza", a subliniat prefectul Danut Culetu.
Dar, din cate se aude de la "ultima strigare", pe primul loc pentru Consiliul Local Municipal s-ar afla Madalina Popa, urmata pe locul doi de Danut Moisoiu - in prezent consilier municipal si unul dintre cei pe care anumiti democrat-liberali de la judet nu i-ar mai dori pe nici o lista si in nici un caz pe o pozitie eligibila.
Alta orientare, schimbare care nu avea nici o legatura cu Partidul Democrat”, a declarat democratul Danut Moisoiu.
Pe de alta parte insa, prefectul Danut Culetu a declarat ca nu este de acord, intrucat Palazu Mare nu poate fi tratat si nu se pot aplica taxe ca si in municipiul Constanta, atata vreme cat "locuitorii de acolo nu au apa, nu au strazi ca in oras, nu au telefon”.
Pe de alta parte, revenind la propunerile PD, potrivit prefectului Danut Culetu, in momentul in care aceste nominalizari vor fi prezentate, urmeaza analizarea fiecarei persoane in parte, de catre conducerea Aliantei. "Decizia lor va suporta rigorile verificarilor”, a subliniat Danut Culetu in contextul dat.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. ... Danut Liga crede ca a luat o decizie buna si a motivat acest lucru prin rezultatele pe care le-a obtinut la Giurgiu in doar cateva luni de activitate.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Cei care au atacat in contencios administrativ constituirea CJC au fost consilierii Aliantei, printre care pedistii Gabriel Iordache, Diane Vancea, Ionel Manafu, Paloma Petrescu (in prezent secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii) si fostul consilier PNL Danut Culetu, actualmente prefectul Constantei.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PD Constanta, Tudorel Calapod, a declarat ca sesizarile depuse de Danut Moisoiu, Tanase Barde si Remus Macovei, referitoare la corectitudinea alegerilor judetene, au fost retrase.
Potrivit organizatiei municipale a PD, reprezentata de Danut Moisoiu, este chiar preferabil ca persoana desemnata de democrati sa candideze pentru Primarie sa fie un om de afaceri.
Drept pentru care, premierul Calin Popescu Tariceanu a propus prefectului Danut Culetu, rugandu-l in acelasi timp si pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa mearga din sat in sat pentru a verifica modul in care sunt respectate masurile impuse.
In cursul zilei de ieri, 12 aprilie a.c., prefectul Danut Culetu a primit unda verde pentru declansarea procedurii de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Prefectul Danut Culetu a anuntat ca inundatiile reprezinta prioritatea momentului, asa ca discutiile promise cu partidele politice nu au mai avut loc.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, i-a convocat luni pe reprezentantii partidelor politice pentru a stabili data la care va fi convocat Consiliul Judetean Constanta in vederea reconstituirii acestui for.
Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca, personal, nu intelege cum gandesc unii dintre colegii sai de partid, cu referire directa la atitudinea lui Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea - Litoral.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
Rezultatele, prezentate intr-o conferinta de presa la care au mai participat prefectul Danut Culetu si Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, au fost sintetizate ca fiind drept promitatoare si totul s-ar fi terminat in strangeri cordiale de mana si felicitari reciproce, daca ziaristii prezenti nu i-ar fi tras de manecuta pe Manafu si pe Varga.
Prefectul Danut Culetu a primit vineri vizita Excelentei Sale Daniele Mancini, ambasadorul Italiei in Romania, insotit de o serie de oficialitati si reprezentanti comerciali si culturali din Italia, si de Adrian Bavaru, viceconsul al Italiei la Constanta.
Primarul Radu Mazare a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca "prefectul Danut Culetu ar face bine sa beleasca ochii la lege". ... Reamintim ca Danut Culetu a declarat ca pe avizul de montare a panourilor trebuia sa existe semnatura primarului, nu a viceprimarului.
Desi atat Mironescu, cat si Danut Moisoiu au recunoscut ca problema in sine este regretabila din punct de vedere etic, aratand chiar ca organizatia municipala nici macar nu ar fi de acord cu astfel de practici, pana la urma s-a recunoscut ca mediatizata trecere a pesedistilor in PD este cat se poate de veridica.
google-analytics.com