Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (2.96 secunde)
Lica Oprea, primarul comunei Baleni - PSD, Ionel Lepadatu - Branistea - PC, Danuta Bourceanu - Cavadinesti - PSD, Neculai Oprea - Cuza-Voda - PSD, Eugen Tabacaru - Ghidigeni - PC, Gelu Sirghie - Gohor - PSD, Costica Ene - Independenta - PSD, Ion Corpaci - Ivesti - PSD, Costica Ivan - Mastacani - PC, Virgil Arghiri - Munteni - PNL, Viorel Racasanu - Negrilesti - PNL, Valerian Todita - Namoloasa - PSD, Victor Chiriloae - Oancea - PNL, Trofin Tudor - PSD, Vasile Manea - Pechea - PSD, Costel Matei - Priponesti - PC, Ioan Porumb - Radesti - PSD, Gheorghe Ene - Rediu - PD, Gheorghe Bute - Scinteiesti - PSD, Costica Jiglau - Smulti - PNL, Paul Cristea - Sendreni - PNL, Costel Gheorghe - Tudor Vladimirescu - PSD, Vasile Radu - Virlezi - PD si Tanase Cepraga - Vladesti - PD.
Din pacate, in aceasta Romanie cu democratie de tip neo-comunist, toti cei vinovati sunt liberi, ne tin lectii pe la televizor, atat cei cu fraude economice, cat ti cei cu fraude de natura politica", a declarat pretedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991 din Romania, Viorel Ene.El a aratat ca marti se implinesc 18 ani de la "ata-zisele" alegeri libere din 20 mai 1991, cand "acel faimos FSN" declarase ca nu va participa la alegeri, dar, "tipic comunist", a participat, le-a organizat ti le-a cattigat.
Ene Dinga, noul ministru al Integrarii, a spus ieri ca neindeplinirea celor 11 conditii poate activa, “in caz de risc major“, clauza de salvgardare, care ar duce la amanarea cu un an a integrarii Romaniei in UE. ... Ene Dinga - ministrul Integrarii Europene
Activitatea de lobby desfasurata pana acum este prea putin satisfacatoare, a recunoscut ieri ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga. ... Ene Dinga a mai anuntat ca Ministerul Integrarii Europene isi va schimba in curand denumirea in Ministerul Afacerilor Europene si Dezvoltarii.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a declarat ieri ca Romania ar trebui sa aiba un deficit bugetar de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) si ca spera ca discutiile cu Fondul Monetar International (FMI) sa continue, deoarece acordul nu a fost finalizat.
Compania a fost actionata in instanta de catre Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor, in calitate de actionar minoritar, explica Ciprian Ene, reprezentantul CNVM. ... Iar daca instanta va decide ca majorarea nu a fost corecta, actiunile aferente acesteia nu vor avea nici o valoare, afirma Ene.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat ieri ca in cazul unor astfel de sesizari se face o analiza prealabila a documentelor, dupa care se decide daca va urma controlul.
a fost reusit de Andrei Ene (’82), care a deviat un sut al lui Cretu dintr-o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Roxana Ene, aur la Campionatul Balcanic Alti doi reprezentanti ai Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Roxana Ene a obtinut medalia de aur impreuna cu colegele din stafeta, iar Sorin Coanda a urcat pe treapta a treia a podiumului la 400 de metri garduri.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
Povestea unui adevar, autor Ene Vergil 4. Lichirestiul de ieri, Calarasiul de azi, autor Ene Vergil 5. Calarasi - Orasul Culturii, autor Barbu Mihai Gabriel In urma jurizarii a fost declarat castigator filmul Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu.
Ciprian Ene: ... Ciprian Ene, medic chirurg in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, atestat ca practician de Medicina Cuantica, va prezenta o serie de aspecte interdisciplinare privind componenta psiho-somatica in bolile autoimune cu posibilitatile de apreciere a cauzalitatii emotionale prin tehnologii moderne de Medicina Cuantica.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Urmatorul consilier local al PD-L este probabil si cel mai experimentat din toti si anume Danut Moisoiu.
Monitorul Oficial, mai exact publicarea ordinului semnat de premierul Emil Boc, a dat verdictul in ceea ce-l priveste pe fostul prefect al judetului Constanta, Danut Culetu (foto).
Danut Moisoiu (foto) isi va pastra functia de consilier local dupa ce Tribunalul Mures a respins, saptamana trecuta, solicitarea fostului lider PDL Constanta, Ion Popescu, de constatare a nulitatii mandatului de consilier.
Prefectului Danut Culetu ii plac glumele cu savoare Prefectul Danut Culetu ne-a declarat binedispus ca ii pac glumele bune "cu gust si cu savoare, dar sa nu fie macabre.
"Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana reprezinta recunoasterea eforturilor tarii noastre si ne va apropia de adevaratele valori, pe care le-am pierdut cu multa vreme in urma”, si-a inceput Danut Culetu, prefectul judetului Constanta, conferinta de presa ce a avut loc ieri, 25 aprilie, la Prefectura.
Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. ... Fost lider al PD sector 5, Danut Liga a fost exclus din Partidul Democrat in martie 2004, printr-o decizie a Consiliului de Coordonare al organizatiei.
google-analytics.com