Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (7.90 secunde)
El a precizat totodata ca dezbaterea privind "Polul Social", care trebuia sa se desfasoare la 3 mai si a fost amanata, este diferita de intalnirea organizata de Petre Roman la sediul Fortei Democrate (FD).
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, pesedistul Petre Stanca a uimit ieri aproape pe toata lumea cand a votat, pentru doua proiecte, cot la cot cu liberalii si democratii.
De asemenea, pedelistii si-au propus ca pana la 1 februarie sa constituie si noile birouri comunale, urmand ca pana la finele lunii viitoare sa se cristalizeze si optiunile de candidati pentru fiecare primarie din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Mihai Petre.
Partidul Forta Democrata, condus de Petre Roman, isi va schimba numele in Partidul Democrat. ... Un alt argument invocat de Petre Roman ar fi acela ca, in opinia sa, fostii democrati au abandonat doctrina initiala, devenind democrat liberali.
Soarta lui Petre Stanca este subiect tabu deocamdata - ne-a precizat o domnisoara/doamna care ne-a raspuns, ieri, la telefonul secretarului general al PSD, Titus Corlatean. ... "Subiectul Petre Stanca nu se comenteaza deocamdata".
PD-L Constanta, prin vocea purtatorului de cuvant, Mihai Petre (foto), a declarat ca "Mircea Geoana este precum un atlet de mana a doua, ajuns in cursa finala doar pentru ca a alergat singur in calificari.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Anuntul presedintelui Traian Basescu care a spus ca vrea un Executiv PD-L-PNL, condus de un premier pedelist, denota faptul ca seful statului este disperat si vrea sa ii atraga la urne pe nostalgicii defunctei Aliante D.A., sustine analistul politic Zoe Petre.
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Petre Roman asteapta sa fie reactivat de Traian Basescu Fostul premierul Petre Roman mai spera intr-o revenire in forta in politica mare.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Petre Grigoras renunta la aportul ofensiv al brazilianului, golgheterul echipei in tur, cu cinci goluri, retragandu-l ca fundas central. ... Plecarea lui Chiriches a lasat un gol destul de mare in apararea noastra si il voi forta pe Cardoso", a spus Petre Grigoras.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
google-analytics.com