Cautare

286 de rezultate pentru "email romtelecom" (2.86 secunde)
El isi dadea email-ul pentru ca orice persoana care stie ceva despre unde ar putea fi la ora actuala Atta Boy sa-i comunice aceste informatii.
Importator si distribuitor: S.C. Just Master Activities Srl, Bd. Timisoara, nr. 92, sector 6, Bucuresti, Romania. Email: [email protected]
Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensa, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email. Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti.
Solicitam un raspuns, la adresele de email: (...), pana cel tarziu luni, 26.02.2007". In afara de faptul ca documentul amuza teribil, se pare ca domnul deputat face o mare confuzie:
In randul parlamentarilor europeni circula un email care afirma ca "papusica" Elena Basescu (foto) a ajuns la Parlamentul European. Declaratia ii apartine chiar fiicei presedintelui Romaniei, care caracterizeaza continutul mesajului electronic drept "peiorativ".
Procurorii anticoruptie sustin ca fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, ar fi cerut stergerea email-urilor si datelor informatice ale MTS care vizau organizarea Zilelor Tineretului, astfel incat ele sa nu fie descoperite.
El ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anuntat printr-un email pe falsii lobbyisti, afirmand ca amendamentul de care sunt interesati a fost depus la timp.
"Furnizorii de telefonie fixa, mobila si internet sunt obligati sa stocheze timp de sase luni toate datele legate de convorbirile telefonice si schimbul de email-uri, cu exceptia continutului corespondentei electronice sau al convorbirii telefonice.
Astfel, in judetul Constanta, la hotelul Caraiman din Mamaia s-a constatat ca usa de la unele bai murdare, mocheta de pe holuri patata si uzata, masutele din unele camere prezentau vopseaua exfoliata, tapiteria unor fotolii patata si murdara, frigider cu email exfoliat si cu pete de rugina, iar sticla de la usa balconului era fisurata;
Cum ne imprumutam la o banca din UE In prezent, romanii pot contracta credite de la banci din alte state membre respectand urmatorii pasi. Primul pas este cel al contactarii bancii straine prin telefon, fax ori email.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax: 0254/218111 sau la email: [email protected] sau [email protected].
"Atat eu cat si colegul meu Magor Csibi, si probabil si ceilalti colegi parlamentari europeni, am primit un email de la un cetatean roman, care ne-a relatat o intamplare:
Atât în zona web, cât si prin intermediul email-ului, phishing-ul va ramâne o amenintare ce merita luata în serios si în 2008.
Este vorba despre o infractiune informatica prin care clientii Piraeus Bank au primit mesaje de email in care se specifica faptul ca au de platit bancii mentionate nu mai putin de 2500 de euro, din cauza unei pretinse nerespectari a obligatiilor din contractele de credit incheiate cu banca.
"Cred ca, in acest moment, reglementarea preturilor pentru serviciile de telefonie mobila este necesara, deoarece piata libera nu functioneaza, iar preturile pentru apelurile, SMS-urile si transferul de date (internet, email) sunt exagerat de mari, atat in comparatie cu tarifele la nivel national, cat si cu costurile operatorilor", a sustinut Adina Valean.
55 sau email: online@rzb. ro, afirma reprezentantii Raiffeisen Bank. Acestia mai adauga ca, in cazul in care sesizarea se face pe e-mail, sa fie adaugat si mesajul ca attachament pentru a se vedea header-ul mesajului pentru depistarea mai usoara a persoanelor care vor sa comita aceste fraude.
Am vazut mesajul celor de la Capital pe email, la 11 zile dupa ce a fost trimis, dar se intampla acum o luna, o luna si jumatate".
Propunerea poate fi trimisa la sectiunea de Comentarii a siteului http://www.wall-street.ro sau pe email la adresa: [email protected].
Este esentiala luarea, cat mai repede posibil, a masurilor de remediere a situatiilor care au dus la declansarea procedurilor de incalcare a Tratatului", a avertizat Leonard Orban.Comisia Europeana a solicitat, la 27 octombrie 2011, Germaniei si Romaniei sa ia masuri, in termen de doua luni, in vederea asigurarii conformitatii depline cu normele UE in domeniul pastrarii datelor, subiect ce a dat nastere la controverse, legea respectiva fiind declarata neconstitutionala atat in Germania, cat si in Romania.Comisia Europeana cere furnizorilor de telefonie fixa, mobila si Internet sa stocheze, timp de sase luni, toate datele legate de convorbirile telefonice si schimbul de email-uri, cu exceptia continutului corespondentei electronice sau al convorbirii telefonice.
Toti cei interesati trebuie sa se inregistreze in avans pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea, prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email:
google-analytics.com