Cautare

286 de rezultate pentru "email romtelecom" (2.81 secunde)
a€“ Scandalul stalpilor a pornit dupa ce RomTelecom a anuntat ca nu mai permite operatorilor de cablu TV sa le foloseasca stalpii si nici sa prelungeasca contractele deja existente.
Curtea de Apel Bucuresti a respins acum doua zile cererea companiei RomTelecom de suspendare, pe durata procesului, a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) prin care operatorul este obligat sa reduca tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
CosmOTE Grecia detine 70% din actiunile CosmOTE Romania, restul actiunilor revenind RomTelecom. Atat RomTelecom, cat si CosmOTE sunt controlate de grupul elen OTE.
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
CVR a intrat sub controlul UPC Romania in octombrie 2005, odata cu preluarea companiei Astral Telecom, care la randul ei a achizitionat-o de la Romtelecom, in aprilie 2005. ... Principalii concurenti ai UPC Romania sunt RCS&RDS si Romtelecom.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Peste 99% din nume-rele alocate in domeniul 0Z=02, detinute de noua companii In prezent, pe plan local, in domeniul telefoniei fixe, din totalul de 11.293.330 de numere din domeniul 0Z=02, 11.290.000 sunt numere geografice alocate catre noua companii, restul de 3.300 reprezentand numere scurte, detinute exclusiv de Romtelecom.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? ... investitorul Romtelecom este al statului elen, investitorul din Electrica Sud apartine statului italian, popoare care, iata, s-au ales cu plasamente in Romania.
(The Money Channel - 10 noiembrie 2011) • Pe 21 noiembrie 2011, Mircea Geoana a contestat momentul ales de catre conducerea USL pentru initierea suspendarii presedintelui Romaniei, spunand ca "momentul prielnic a fost ratat" Art 30, lit g) - Membrii PSD trebuie sa respecte disciplina de partid si caracterul confidential al unor documente sau informatii de partid • Mircea Geoana a permis utilizarea bazei de date cu adresele de email a tuturor liderilor locali ai partidului, baza de date detinuta din perioada in care ocupa functia de presedinte, pentru transmiterea unor documente neoficiale privind activitatea interna a PSD • Mircea Geoana a transmis in repetate randuri la presa si catre membrii ai diverselor structuri politice ale PSD scrisori si materiale folosind adresa [email protected];
In plus, potrivit directorului festivalului, Richard Moore, organizatorii au fost asaltati cu email-uri de protest impotriva prezentei in festival a documentarului.
Dar este destul de greoi pentru email. Poti citi in conditii foarte bune articole, exista o optiune pentru asta. Dar, pentru internet, mai bine folosesti un telefon", sfatuieste tanarul.
Email ; Codul Postal. Data finala a concursului : 11 Iunie 2014. Participand, acceptati primirea unor informatii despre Indila. Noroc tuturor ! Pentru a participa la concursul ce va poate duce la concert, accesati:
Nimeni nu mai raspunde la telefon, la sms, la email, nici doamna secretar de stat, nici doamna ministru. Domnul Dragos Neamu se retrage de la minister si intra in politica, nu inainte de a ne scrie pe Facebook:
Fox31 a fost inundat de apeluri telefonice, email-uri, din toata tara, dar si din locuri departate, precum Grecia, Croatia, Japonia sau Coreea.
google-analytics.com