Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (2.87 secunde)
www.libertatea.ro informeaza: Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad. Am aflat cu stupoare ca si personalul auxiliar ajunsese cu aceleasi simptome la UPU.
a€žCea mai micaa cotizatie este de 1.000 de lei vechi, perceputaa de la elevi, studenti, pensionari, someri si casnici", a adaaugat Avram Trandafir.
"Populatia nu ne ia nici pe noi in brate, ca nu am facut tot ce trebuia, dar macar noi am facut cate ceva pentru fiecare categorie, de la elevi pana la pensionari", a sustinut Marza.
El a explicat ca in Parlament se voteaza legi pe care Guvernul nu le sustine, cum este proiectul privind acordarea gratuita a unei cantitati de miere pentru elevi, alaturi de lapte si corn.
In majoritate elevi, studenti, cadre didactice si navetisti, acestia au fost obligati la cheltuieli suplimentare pentru achizitionarea unor abonamente in plus, din cauza ca autovehiculele nu mai au drept de stationare in apropierea centrului Craiovei.
La aceasta manifestare, care va avea loc in perioada 24-26 noiembrie, ar urma sa participe 150 de elevi, studenti si masteranzi din toata tara, cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, manifestarea constand intr-o simulare a Parlamentului Romaniei pe grupuri si comisii parlamentare, precum si in plen.
Deputatii au fost ieri de acord ca programul cornul si laptele ar trebui completat cu miere gratuita pentru elevi, argu-mentul forte impotriva acestei idei fiind murdaria pe care ar face-o copii, dupa ce vor primi ratia saptamanala de 60 de grame de miere.
„Aici am luat in considerare faptul ca valoarea zilnica a pachetului pentru elevi si prescolari creste, respectarea standardelor minime obligatorii pentru protectia copilului, existind 820 de copii in plasament si 550 de copii institutionalizati.
890 de persoane (elevi, pensionari, persoane cu handicap, veterani de razboi, revolutionari) beneficiaza de transport local subventionat cu 50%. Tot in cursul acestui an, Serviciul de ecarisaj a capturat 893 caini, din care 70 au fost castrati, iar restul eutanasiati.
s-a impartit intre conferinta de sfarsit de an la care a invitat toata suflarea jurnalistica din Constanta, prezenta, scurta, la o stare civila, apoi o masa festiva cu aceeasi ziaristi in fata carora a dat raportul si vizita la cateva clase de elevi din localitatea pe care o conduce.
El si-a dat seama ca PSD nu mai are cei doi lideri marcanti - Ion Iliescu si Adrian Nastase - care sa transmita mesaje de stanga, in genul celebrelor programe guvernamentale "Corn si lapte pentru elevi" sau sali de sport in fiecare localitate.
700 dintre acestia sint studenti sau elevi de cetatenie moldoveneasca. Ceilalti 500 au in majoritate cetatenie moldoveneasca, deci nu este de mirare ca acum cele mai multe cereri de reintregire a familiei provin de la fratii de peste Prut.
Cornulet "Morega" pentru elevi Chiar in ziua in care a aparut in presa inregistrarea in care Morega ii tragea de urechi pe sefii institutiilor finantate de la buget, in mai multe unitati de invatamant din Targu Jiu erau distribuite de firma LEXI STAR, in cadrul Programului "Cornul si laptele", cornuri produse de firma lui Dan Ilie Morega.
Ca niste buni elevi, penegistii de la Galati vor sa puna in aplicare reteta electorala pusa in practica de sefii de la Bucuresti.
De asemenea, el a mai spus ca elevi din mai multe unitati scolare au fost dusi la mitinguri, in acest sens prezentand declaratia parintelui unuia dintre acesti copii.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Unul dintre cele mai hazlii momente este, dar nu cel mai grav, acela cand ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, care nu a stiut, in fata unor elevi, cate stele sunt pe steagul Europei, scuzandu-se apoi ca nu a fost corect informat de catre consilierii sai.
10 din Legea invatamantului, prin care 25 de elevi capabili de performanta, absolventi ai clasei a IV-a, din mediul rural si care provin din familii cu venituri mici, sa fie selectionati in vederea scolarizarii in unitati de invatamant de prestigiu.
De asemenea, 40% dintre tinerii in varsta de 13 ani, din mediul rural, nu urmeaza nici o forma de invatamant, iar 24% dintre elevi parasesc scoala inaintea terminarii stagiului obligatoriu de invatamant.
De asemenea PSD a anuntat ca nu va vota bugetul pentru anul viitor daca acesta nu va acoperi domeniile pentru care lupta social-democratii: educatie, cresterea valorii punctului de pensie, a salariului minim garantat si a alocatiilor pentru elevi si studenti.
google-analytics.com