Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.94 secunde)
Accesul la proiecțiile de luni-vineri, de pana in ora 16.30, va fi gratuit (pe baza legitimației) pentru copii, elevi, studenți si pensionari.
La 17 iunie are loc, la Cimitirul Bellu, inmormantarea poetului, sicriul fiind dus pe umeri de patru elevi de la Scoala Normala de Institutori, iar corpul sau fiind inhumat la umbra unui tei.
Tot pe 26 septembrie si tot in Voronej, dar pe la ora 20.00, trei elevi de la un liceu tehnic, se intorceau acasa prin parc, dupa ce jucasera fotbal.
Stiu ca multi elevi de-ai mei - ca si mine de altfel inainte de coma - sustin teoria conform careia creierul (in special cortexul) genereaza constiinta si ca traim in univers datorita emotiilor, si mai putin datorita iubirii neconditionate pe care Dumnezeu si universul o au pentru noi.
Decizia vine in urma analizei datelor inregistrate la finalul clasei a VIII-a, acestea relevand diferente notabile intre mediile mai mari, obtinute de elevi in scoala, pe parcursul gimnaziului, si mediile mai mici de la Evaluarea Nationala.
Deputatul PNL Gabriel Sandu a propus Parlamentului modificarea legii invatamantului, astfel incat numarul maxim de elevi intr-o clasa sa fie de 25.
Romanii si independenta Grupuri de elevi, coordonate de profesorii de specialitate, de la Scolile nr. 6, 18, 32, 36 si 34 din Craiova s-au intrecut ieri in maratonul activitatilor dedicate zilei de 9 Mai, sub egida "Importanta si urmarile cuceririi independentei Romaniei".
3, impreuna cu primarul Gelu Apostol, profesori, elevi. A ne cinsti eroii este e o datorie de capatai, a fiecaruia dintre noi.
Banii vor ajunge la toti cei 928 de elevi sinistrati, din mai multe comune din Dolj", a precizat Hardau. In ceea ce priveste cladirile scolilor afectate, Hardau a facut precizarea ca vor fi acordati banii necesari pentru reabilitari.
Vizitatori din judetele limitrofe care nu au gradina zoologica (Ialomita, Constanta), dar si din Bulgaria - de unde vin sistematic grupuri de elevi.
Deputatul liberal Ioan Ghise a anuntat ieri ca a initiat o lege prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca de la stat cate un laptop de 100 de dolari.
Este de asemei o modalitate pentru elevi sa inteleaga mai bine despre ce e vorba. Am instalat, in cele din urma, in luna aprilie care a trecut - 6 ani dupa decretul care prevedea crearea sa, dar care nu a fost aplicat - Observatorul national al laicitatii.
Toate erau moderne si bine dotate, cu studenti si elevi performanti pe plan national si international. Fiind imediat dupa revolutie, comunitatea turco-tatara din Romania avea nevoie urgenta de pregatirea deserventilor cultului musulman.
Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina va defila cu un detasament de elevi, urmati de detasamentul Serviciului Roman de Informatii.
Mai tarziu, sute de oameni curiosi au vizitat zona, inclusiv elevi adusi pentru munci agricole, asa cum era obiceiul pe atunci.
Martorii i-au declarat ca, in seara zilei de Joi, 15 Noiembrie 1979, in jurul orei 17:00, un grup de copii, elevi in clasele VII-VIII, in timp ce se jucau la locul numit Cripta Grofului, au observat un corp luminos de culoare alb-laptoasa, de forma unui cap de buzdugan”, cu diametrul de circa 1 m, care se deplasa pe directia sud-nord, la circa 15 metri de sol, fara sa produca niciun zgomot.
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
UNESCO a stabilit ca Ziua Internationala a Educatiei sa fie sarbatorita in 5 Octombrie. Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli.
Astept ziua in care autoritatile locale nu vor fi preocupate in special cum sa asigure concerte pentru elevi si studenti sau vaucere pentru pensionari, ci se vor gandi la modul cum pot rezolva problemele mari ale orasului, incepand cu cele mici.
Din punctul acesta de vedere, eu gasesc sistemul romanesc inclinat prea mult inspre partea matematica a fizicii, de unde numarul ridicat de elevi care se indeparteaza devreme de ea.
google-analytics.com