Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.12 secunde)
El a format o grupa de 15 elevi cei mai talentati din scoala si ne pregatea intr-un Cerc de desen pe care-l dotase cu mulaje de gips, sevalete ,albume de arta si ne desfasuram activitatea in week-end.
Textul scris de noi nu are nume, nici de elevi, nici de profesori. ... Poate la grevele astea din invatamint pe linga haine, bani si altele ar trebui urmarit si un program omenesc de invatamint pentru elevi in care sa nu invete ca bezmeticii.
Astfel, manifestarile organizate cu aceasta ocazie au numarat, printre participanti, in mare parte elevi - dusi in grupulete compacte - in locatiile de sarbatoare.
Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. Din primele informatii, sunt 6 persoane ranite.
E vina lor ca nu mai invata si ca la bacalaureat isi prezinta orice alte veleitati decat cele de elevi studiosi?
Si dupa aceea pentru a imbunatati invatamintul, poate ar mai schimba ceva, program mai lejer pentru elevi, mai putine ore, mai putine teme. ... Poate rezultatul ar fi ca mai putini elevi s-ar lasa de scoala, pentru ca le-ar ramine timp sa se si joace.
Testele de saliva facute in scoli au detectat, in ultimele zile, 2.000 de elevi cu COVID-19. Daca nu ar fi fost descoperiti, acestia ar fi continuat sa mearga in comunitati si ar fi infectat alti 20.000 de copii, spune ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.
Cum, s-au gandit cativa elevi din Dej. Copiii au construit un robot care strange jucariile imprastiate si le pune la locul lor.
Cifrele par neinsemnate, insa acesti elevi se adauga celor aproape 100.000 de elevi ai acestei promotii care nu vor avea o diploma de bac, pentru ca nici macar nu s-au inscris.
Numarul elevilor din banci a scazut cu aproape jumatate, fata de perioada comunista. Materia stufoasa si schimbarile repetate din invatamant ii fac pe elevi sa renunte la scoala.
Am vazut bocete ca elevilor li s-a cerut sa compare poezia traditionalista cu cea modernista si am mai auzit ca un astfel de subiect nu era normal, fiind considerat dificil pentru niste elevi/tineri de 18-19 ani.
Este ancheta interna in Politia Ilfov dupa ce mai multi agenti de la Biroul Siguranta Scolara au perchezitionat elevi de generala de la o scoala din Jilava, chiar in salile de clasa.
Ancheta de amploare a Inspectoratului Scolar Maramures, dupa ce doi elevi minori ar fi intretinut relatii intime intr-o scoala din orasul Ulmeni.
Familiile a doi elevi platesc despagubiri pentru glume pe net. Judecatoarea a decis ca doi elevi de-a saptea si-au jignit diriginta.
Aproape 50% dintre elevi au fost victime ale bullyingului in scoli, arata Salvati Copiii. Peste 80% dintre elevi au fost martori ai situatiilor de bullying in scoala unde invata.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Un incendiu a avut loc, in aceasta dimineata, la o scoala din Constanta, in care se aflau 734 de elevi.
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. ... Caragiale din Bucuresti, una dintre scolile de top in care procurorii aveau informatii ca se consuma substante interzise, sunt doar doi agenti de paza la 1.000 de elevi.
7 elevi din 10 au obtinut nota de trecere la proba de Limba si Literatura Romana, de la Evaluarea Nationala.
Trei elevi romani din Hunedoara au creat un program care va rula pe Statia Spatiala Internationala. Programul va monitoriza evolutia si starea de sanatate a vegetatiei de pe planeta Pamant.
google-analytics.com