Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (7.84 secunde)
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Daca la inceput 26.000 elevi din Transnistria au cerut grafie latina, in urma presiunilor rusofonilor au rezistat doar scolile nr. ... Tabunscic vicepresedinte al Societatii Transnistria (83) anunta ca a crescut de la 30 la 700 de elevi);
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
"Programul reuneste actiuni, la care participa un mare numar de elevi si cadre didactice, de la cei mai mici la cei din clasele de liceu, impreuna cu echipe de indrumatori pedagogici, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Potrivit conducerii unitatii, din programul dedicat evenimentului nu au lipsit sesiunile de referate si comunicari pe teme istorice realizate de elevi, coordonati de profesorii scolii:
Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de elevi, in orasul Blanac, in apropiere de Toulouse. Trei dintre acestia au fost raniti, anunta BBC.
Pentru a interveni la unele obiective din Capitala si pentru apararea sediului C.C., se solicita interventia ofiterilor elevi ai Academiei Militare.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Marinescu a mai propus premierea profesorilor care au lucrat cu acesti elevi olimpici, aceasta facandu-se o singura data, intr-un cuantum gradat, in functie de rezultatul obtinut de elev la concurs. Propunerea legislativa prezinta si cuantumul lunar al indemnizatiei de merit, atat pentru elevi, cat si pentru profesori.
Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene.
Recrutat pentru a furniza informatii despre elevi In ceea ce-l priveste pe Andrei Lisinschi, acesta ar fi fost recrutat, potrivit CNSAS, pe data de 11 iunie 1983, cand ar fi semnat un angajament olograf cu numele real, preluand apoi numele conspirativ "George".
unitatile de invatamant de la tara primesc calculatoare pentru elevi asa incat diferenta intre mediul educational urban si cel rural sa nu mai fie atat de mare. ... "Calculatoarele sunt pentru elevi nu sa-si ia fiecare acasa sau sa dea politistilor.
pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri. ... Ca in vremea comunismului, organizatorii au adus elevi de la scolile din Calarasi si Bechet, pe care i-au "inarmat" cu pancarte pe care scria numele scolii si localitatea.
O alta problema a localnicilor de aici este aceea ca, desi in sat exista o scoala, cladirea nu poate fi folosita de elevi pentru ca Primaria Albeni nu are bani sa o mobileze corespunzator.
Saptamana Mobilitatii Europene a debutat in Targu Jiu cu un mars al biciclistilor, ce s-a desfasurat pe traseul SC Rostramo - bulevardul Ecaterina Teodoroiu - strada Vulcan - Parcul Debarcader - strada Vasile Alecsandri - b-dul Constantin Brancusi - Piata Prefecturii si la care s-au inscris aproximativ 50 de participanti, elevi si angajati ai institutiilor publice.
Cu toate acestea dl ministru a participat la festivitatea de deschidere a noului an intr-o scoala aradeana, dupa ce a tinut copii, parinti si elevi trei ore in picioare si in soare pentru ca a ajuns cu intarziere.I ntarzierea domniei sale a facut ca festivitatea sa inceapa la ora 12.
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist. ... Daca am fi avut un Guvern responsabil, solutia pentru acesti elevi ar fi fost mutarea in noul campus scolar din Oradea.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Parinti perfecti Dascalii prezenti la targ ne-au spus ca in ziua de azi trebuie sa faca mai mult decat sa-i invete pe elevi limba romana, matematica, geografie si toate celelalte materii. ... "Trebuie sa-i atragem pe elevi spre carte.
In acest sens, in data de 13 ianuarie va avea loc un concurs intre o echipa formata din patru elevi constanteni, si o echipa de elevi din Silistra, tema concursului fiind Uniunea Europeana.
google-analytics.com