Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (7.05 secunde)
33/2007, cu scopul vadit de a se favoriza cele doua partide care au monopolizat puterea politica si administrativa in judetul Constanta, respectiv PNL si PSD", sustin PLD-istii, care adauga faptul ca "din analiza listei cu presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din municipiul Constanta comunicata de catre Biroul Electoral Judetean Constanta rezulta ca in 46 de sectii de votare au fost numite persoane fara nici o legatura cu procesul electoral, elevi si studenti cu varste intre 18 si 23 de ani, cu incalcarea expresa legii".
Consilierul judetean Victor Manea s-a aflat, ieri, in mijlocul elevilor Scolii nr. 37. Surpriza consilierului pentru tineri a fost aceea ca a adus in mijlocul lor distractia oferita de Wrigley‘s Juicy Fruit.
Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Puteti sa va jucati, dar dupa ce va faceti temele pe care vi le da doamna educatoare", i-a indemnat edilul-tef al Clujului pe elevi, dupa care a vizitat si clasa I, unde, de asemenea, a sfatuit copiii sa invete si sa fie cuminti.
Potrivit sursei citate, in judetul Suceava sunt peste 92.000 de elevi care beneficiaza de programul guvernamental "Cornul si laptele".
Manifestarea se va incheia pe 5 decembrie intr-o nota sportiva, cu un turneu de handbal la Clubul Sportiv Scolar Galati, la care vor participa elevi de la 8 licee galatene, si Cupa 1 decembrie.
Acesta este punctul nostru de vedere pe care ni-l vom sustine in instanta" a spus Dan Mogos vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj.Bucuresteanul George Sava recunoaste ca a cerut evacuarea Scolii "Cornetti" sustinand insa ca nu este nici pe departe "un mostenitor hraparet care doreste sa dea afara din cladire cateva sute de elevi craioveni".
Miza electorala a fost una foarte mare, ei fiind pentru urmatorii 2 ani interfata si liantul dintre autoritatile locale si generatia tanara", declara Neculai Ontanu, edilul sectorului 2. Recent, 7.000 de elevi din 22 de licee ale sectorului 2 si-au ales noii membri ai Parlamentului Tinerilor.
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete.
elevi, studenti, parinti, mediu academic, profesori, sindicate si toti cei care participa la actul de Educatiei. Asta este opinia noastra.
Reprezentantii Ministerului Educatiei si reprezentantii asociatiilor de parinti, elevi si studenti se vor intalni din nou astazi pentru a definitiva documentul.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
i-a jignit pe profesori (refuzand sa promulge legea privind majorarea salariilor cadrelor didactice, adoptata in unanimitate de Parlament), pe elevi si studenti (afirmand ca cea mai importanta este "scoala vietii"), pe pensionari (opunandu-se majorarii pensiilor acestora in 2007), pe ziaristi, magistrati, militari, politisti, s.a.;
politica celor care fac zgomot pe tema reformei educatiei lovind in profesori, personal nedidactic, elevi, studenti, sindicate ca reprezentanti ai acestora;
Cand e vorba de elevi, poate fi subiect de comedie. Cand e vorba de oameni politici e o drama. Iar la nivelul unei natiuni, asistam la o tragedie.'
La medici, sa nu-si faca halat fara buzunare, cum gresit a procedat un cunoscut de-al meu, la profesori, sa-i invete acasa pe elevi ce trebuie sa-i invete la scoala si cum se face evaziune fiscala.
Daca se schimba legislatia, nu vom mai putea pe aceasta cale sa-i stimulam pe elevi sa invete. In plus, unitatilor de invatamant li se ia si o sursa de venit extrabugetara, care, desi infima, este totusi binevenita in conditiile finantarii insuficiente a invatamantului", a declarat prof.
Acesti oameni fara identitate politica, cei care au acuzat ani in sir "masina de vot" PSD, s-au comportat ca niste elevi repetenti care copiaza teza de la cel din prima banca, fara sa gandeasca nici o clipa.
sunt trecuti insa specialistii in metodologie didactica si instructorii formatori (pentru elevi cu nevoi speciale, de limbi straine, de muzica si de arta), precum si specialistii neclasificati in grupele de baza anterioare.
Comisia propune acces gratuit doar pentru elevi si studenti, care oricum beneficiaza de anumite reduceri", a sustinut Berceanu. Legea este ordinara, Senatul fiind prima Camera sesizata in acest caz.
google-analytics.com