Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (2.74 secunde)
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In ciuda gerului, la eveniment au fost prezenti aproximativ 300 de oameni.
OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara? ... In Romania, in ultimii 30 de ani s-au cumparat la stat maximum 5-6 acceleratoare. ... - La dvs.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Potrivit lui Liviu Marian Pop, la actiune au participat sindicalisti din 18 judete, inclusiv de la Buzau, unde profesorii se afla, in aceste zile, in greva.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Capitala unei tari poarta numele unui roman transnistrean Rusii vor ajunge in 1772 la Bug, in 1792 la Nistru si in 1812 la Prut.
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Constantin Hlihor, Decanul Facultatii de Istorie, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", Bucuresti;Octavian Hoandra, scriitor, jurnalist; ... Cuza ' Iasi;
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, omagiu la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: "Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane:
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Cu cei care au fost alaturi de noi am votat si eu", a declarat Ion Iliescu, care a venit sa isi exprime votul, ca in fiecare an, la liceul "Jean Monnet".
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
cate un set de perne de decor oferit de Gecor Group - Laza Ioan, Ciarnau Mirela si Kovács Ilona din Oradea Elevii premiati la concursul de pictura destinat ciclului gimnazial, a carui tematica a fost realizarea unei desen sau pictura sub forma unui "Proiect de afis al expozitiei Spring Expo" au fost:
Ieri, la Muzeul Dunarii de Jos, in foaierul sectiei Tezaur-Arheologie, s-au sarbatorit 160 de ani de la primul pas spre realizarea unui vis, statul national unitar.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. ... Mi-ar placea sa lucrez undeva la mare.
google-analytics.com