Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (3.82 secunde)
In cursul zilei de luni, 10 aprilie, la sediul societatii din Eforie Nord ar fi trebuit sa aiba loc prima parte a licitatiilor prin care era scoasa la vanzare o parte insemnata a activelor THR "Marea Neagra".
Astfel, in timpul unui control desfasurat ieri, hotelul "Silvia" din statiunea Venus a fost sanctionat cu o amenda de 9. ... "La alte doua terase din statiunea Eforie Nord am gasit persoane care munceau fara acte legale de munca.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, la nivel regional, licitatia deschisa pentru "Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoarele prioritare de mediu", schema de granturi, Investitii publice in sectoarele de mediu 2005, care va fi implementata in cadrul programului PHARE 2005 - Coeziune Economica si Sociala (CES).
Reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest au vizitat, pe 23 octombrie, amplasamentele viitorului parc balnear Tasnad-Beltiug-Marghita, impreuna cu repre- zentantii beneficiarilor, inginerul si constructorul, pentru predarea amplasamentului proiectului.
Linia 182 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara de Nord, de la intersectia sos. ... Duca, Piata Garii de Nord, iar pe sensul spre Institutul Oncologic, din Piata Garii de Nord pe Calea Grivitei, str.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
"Intentionam sa trecem hotelul in regim de concesionare, in asa fel incat sa obtinem profit pentru ca, la ora actuala, cheltuielile sunt mai mari decat veniturile si nu dispunem de banii necesari pentru a-l moderniza.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a promis cu ocazia premierii celor mai longevive cupluri din localitate ca va organiza pentru acestea, cu prima ocazie, un spectacol. ... De la evenimentul care i-a facut fericiti pe batranii orasului Eforie nu a lipsit nici muzica populara, si nici cea usoara.
Complexul hotelier, pe care Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie, dorea sa il transforme in locuinte sociale a fost renovat si deschis, duminica, 14 iunie, a. ... Practic, era o ruina inainte", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie.
STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro Ce echipe pregatesc Reghe si Contra in FINALA ANULUI!
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Superliga, etapa a 23-a Otelul - Petrolul 0-0 Echipe de start: ... Teles (suspendat) Neagu, Dur-Bozoanca(accidentati) Petrolul Ploiesti: Zima - Papp, Meijers, Huja, Ticu (cpt.) - Seto, Diomande, Dumitriu - Musi, Grozav, Jair Rezerve:
Terasa din Eforie Nord e spaima reprezentantilor Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, care au descoperit aici mancare stricata, continua sa confirme cele relatate deja de cotidianul "Replica".
Societatea Eforie din Eforie Nord va vinde, prin leasing imobiliar, hotelurile Lira, Azur, Selena si Carmen.
Imagini care surprind sute de suporteri ai echipei FC Petrolul Ploiesti, in Gara de Nord din Bucuresti, intampinati de jandarmi dupa ce au aprins torte: "Petrolul in deplasare, Bucurestiul sub teroare", au transmis acestia pe retelele sociale.
O solutie ar fi sa se scumpeasca doar pretul gazului pentru industrie ", a precizat Achim Saul, care este si directorul general adjunct al Distrigaz Nord.
• Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... • Linia de tramvaie 45 va functiona intre "Mezes"si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe.
Consilierii locali din Eforie au stabilit structura comisiei sociale care va analiza si repartiza locuintele pentru tineri, construite prin ANL.
Sedinta de Consiliu Local Eforie de maine se prevesteste a fi una aprinsa si, cel mai probabil, presarata cu tot felul de comentarii in stilul caragialian, deja consacrat, al consilierilor in cauza.
google-analytics.com