Cautare

99 de rezultate pentru "edi" (3.79 secunde)
Echipa nationala a Romaniei va disputa primele meciuri oficiale sub comanda lui Edi Iordanescu. Tricolorii vor sustine patru partide in Liga Natiunilor.
Specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, considera ca situatia echipei nationale a Romaniei se poate schimba radical daca tricolorii lui Edi Iordanescu vor invinge Finlanda la Bucuresti.
Edi Iordanescu este in centrul unei campanii plina de critici dupa ce echipa nationala a Romaniei a pierdut meciurile cu Muntenegru si Bosnia din Liga Natiunilor.
Nationala Romaniei a pierdut si al doilea meci din actuala editie a Ligii Natiunilor, 0-1 cu Bosnia, astfel ca dupa meci analiza tricolorilor a iscat un dialog incins in studioul Digi Sport Special.
Edi Iordanescu a lasat trei jucatori importanti pentru partida Romania - Bosnia din Liga Natiunilor. Dragus, Mitrea si Paun au fost lasati in afara lotului Mihai Stoica si Marius Mitran au comentat deciziile selectionerului.
Romania a castigat ultimul meci din editia 2022 - 2023 a Ligii Natiunilor, 4-1 cu Bosnia, insa nu a fost suficient pentru a evita retrogradarea in Liga C.
In mai putin de un minut, organizatorii au vandut peste 11.000 de abonamente. Edi Chereji, director comunicare UNTOLD: "Se vor epuiza foarte repede"
"Regele" n-a vrut sa comenteze subiectul convocarilor la echipa nationala, in ziua in care selectionerul Edi Iordanescu a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile cu Slovenia si Republica Moldova.
Cei doi au vorbit si despre amicalul pe care nationala Romaniei l-a jucat impotriva Moldovei, meci castigat clar de baietii lui Edi Iordanescu, scor 0-5.
"Imi pare rau de Edi (n.r. - Iordanescu, care a plecat de la FCSB), suntem prieteni, stiu cum lucreaza. Cred ca FCSB ar fi fost o candidata serioasa cu el la campionat.
Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Trebuie sa debutam cu victorie. Edi este optiunea FRF, mergem pe mana lui, e normal sa fie asa". a declarat Mihai Stoichita.
Fostul international, Razvan Rat, e de parere ca Edi Iordanescu a luat decizia corecta si ca jucatorul lui Rangers ar putea sa profite pentru a-si recapata tonusul fizic.
Marius Sumudica (52 de ani) este ultima voce importanta din fotbalul romanesc care a comentat absenta lui Ianis Hagi (24 de ani) de pe lista preliminara a stranierilor pentru meciurile Romaniei cu Andorra si Belarus.
Edi Iordanescu si-a atras multe critici pentru ca nu l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa nationala a Romaniei. Selectionerul are si aliati, insa polemica nascuta continua sa fie "subiectul zilei", mai ales in proximitatea meciurilor Romaniei cu Andorra si Belarus.
Romania a inceput cu o victorie preliminariile EURO 2024, 2-0 in Andorra, si continua campania cu un meci contra Belarusului, pe teren propriu. Dupa meciul cu Andorra, Edi Iordanescu a anuntat posibile schimbari in primul 11.
In stilu-i caracteristic, antrenorul a venit cu o propunere pentru jurnalistii prezenti si le-a transmis acestora ca daca ar intra pe teren sa joace impotriva Andorrei, ar reusi sa invinga la o diferenta mai mare de scor decat au facut-o elevii lui Edi Iordanescu.
Marius Sumudica nu a fost impresionat de jocul echipei nationale si a avut un discurs dur la adresa "Tricolorilor", dar si a lui Edi Iordanescu.
Daca nu pierde, echipa antrenata de Edi Iordanescu va incheia grupa pe primul loc si va fi in urna a doua valorica la tragerea la sorti a grupelor de la Euro.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com