Cautare

99 de rezultate pentru "edi" (3.32 secunde)
Basarab Panduru l-a pus la zid pe Edi Iordanescu si a facut comparatie intre el si Boloni. ... Edi Iordanescu a convocat urmatorii jucatori:
Edi Iordanescu a tinut o conferinta de presa in care a vorbit despre parcursul nationalei cu el selectioner. ... Daca nu vom fi prezenti la European, cu siguranta ca in fata dumneavoastra veti avea pe altcineva", a declarat Edi Iordanescu.
Victor Piturca a tinut un discurs dur la adresa selectionerului Edi Iordanescu si nationalei Romaniei, prin care critica prestatiile selectionatei noastre sub comanda fostului antrenor de la CFR Cluj si FCSB, dar si discursul sau. ... la nationala lui Edi Iordanescu), absolut nimic, din contra.
Edi Iordanescu a castigat primul trofeu in calitate de antrenor al campioanei, Supercupa Romaniei. ... Este, totodata, primul trofeu pentru Edi Iordanescu, ca antrenor.
Acesta i-a acuzat pe Gheorghe si Edi Martin ca ar fi implicati in furturi de combustibili din conductele Petrotrans. Edi Martin l-a dat ulterior in judecata pe Seres, acuzatiile nu au putut fi probate niciodata, iar scandalul s-a stins treptat.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Avem si in Piata Matache stand", ne-a spus Edi Balan.
Patronul de la FCSB a tinut sa-i dea replica si lui Gabi Balint, cel care sustinea ca Gigi Becali "si-a gasit nasul", in Edi Iordanescu.
Gigi Becali si Edi Iordanescu au intrat intr-un conflict de proportii, desi inca antrenorul este angajat la FCSB.
Fostul antrenor al vicecampioanei dezvaluie ca declaratia patronului care a pus capac si l-a determinat sa trimita o notificare catre club privind incalcarea clauzelor din contract a fost atunci cand Becali a declarat la Digi Sport ca "fac ceva pe contractul lui Edi Iordanescu".
Edi Iordanescu (43 de ani) este liber de contract din noiembrie 2021, dupa despartirea neasteptata de FCSB. Antrenorul negociaza cu mai multe echipe, inclusiv cu una din Championship, liga a doua engleza.
Dupa ce tratativele cu Ladislau Boloni au intrat in impas, Edi Iordanescu a reintrat in carti pentru postul de selectioner al Romaniei.
Antrenorul Edi Iordanescu (43 de ani) a demisionat in acest sezon de la FCSB dupa ce a intrat in conflict cu patronul Gigi Becali (63 de ani), iar acum i-a transmis un mesaj public omului de afaceri.
"Edi Iordanescu are meritul ca vorbeste limba romana mai bine decat taticul lui" Cornel Dinu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a vorbit despre numirea lui Edward Iordanescu pe postul de antrenor al echipei nationale a Romaniei.
Fostul international roman si o legenda a Rapidului, Adrian Iencsi, spune ca viitorul selectioner, cel mai probabil Edi Iordanescu, are nevoie de sustinere pentru a avea rezultatele asteptate.
Edi Iordanescu a fost prezentat in functia de selectioner al Romaniei. Iordanescu a fost numit in data de 25 ianuarie 2022.
Dupa mai mult timp de cautari si oferte refuzate de mai multi antrenori, Federatia Romana de Fotbal l-a prezentat oficial marti pe noul selectioner al Romaniei, Edi Iordanescu (43 de ani).
Gabi Balint (59 de ani) a vorbit despre instalarea lui Edi Iordanescu pe banca echipei nationale. Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua critica modul in care FRF a gandit numirea noului selectioner si lipsa de convingere in anumite scenarii.
Daniel Pancu a fost coleg cu Edi Iordanescu in perioada junioratului, iar fostul mare jucator de la Rapid si-a amintit de o poveste haioasa ce il implica pe noul selectioner al Romaniei.
Marin Condescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu, a declansat un scandal de proportii, dupa ce a publicat o scrisoare in care i-a acuzat pe Edi Iordanescu si Narcis Raducan ca au prejudiciat clubul.
Ladislau Boloni a mai clarificat o data de ce a renuntat sa semneze contractul cu FRF, pentru a deveni selectioner al nationalei Romaniei. Numai ca acelasi contract a fost semnat apoi de Edi Iordanescu.
google-analytics.com