Cautare

2376 de rezultate pentru "e msil telekom relatii cu clientii" (3.49 secunde)
Asta face ca majoritatea locuintelor sa se vanda prin credite bancare, mai ales ca investitorii si-au dat seama de acest lucru si au incheiat parteneriate cu diferite banci pentru a le facilita astfel calea cumparatorilor catre obtinerea finantarilor necesare.
Electrica isi va dubla anul viitor livrarile de energie catre clientii industriali, ca urmare a cresterii cererii din partea acestora, a declarat miercuri seara, la Roma, directorul general al distribuitorului de electricitate, Corneliu Stan.
Odata cu noile norme BNR, jumatate din bancile care acordau astfel de împrumuturi au renuntat la ele. ... Clientii au fost multumiti de aceste produse, foarte multi considerându-le o varianta mai ieftina decât cea în euro.
Clientii carora ne adresam noi nu au nevoie de credite bancare pentru a-si cumpara o locuinta. ... Clientii trebuie sa plateasca un avans de 20% din valoarea constructiei în momentul contractarii lucrarii, restul de 80% urmând sa fie platiti la primirea cheilor.
Cu toate acestea, cei care si-au asumat responsabilitatea de a investi nu au fost afectati de criza. Un exemplu de strategie sanatoasa în domeniu este Rezidential Construct, unul dintre dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Craiova.
În timp ce IMM-urile sustin ca bancile le-au marit nejustificat dobânzile si cer garantii "peste puteri", unitatile bancare spun ca mediul de afaceri are mari probleme cu îndeplinirea conditiilor de a obtine credit.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
In prezent, valoarea acestuia a crescut cu sase lei.
2009 a venit cu o veste buna: prime de la stat cu pana la 66% mai mari pentru produsele de economisire-creditare. ...  Începand din acest an, clientii produselor de economisire-creditare beneficiaza de o prima de la stat considerabil mai mare fata de anii trecuti.
Aflam astfel despre angajati Raiffeisen care elibereaza scrisori de garantie bancara false, intr-un scandal celebru la vremea sa, cand Administratia Canalelor Navigabile a fost tepuita cu 16 miliarde de lei vechi de Deltacons Tulcea cu ajutorul bancii amintite. ... 000 de dolari de la clientii sai.
Nu s-a intamplat asa, iar in acest timp cei doi soti si o batrana de 84 de ani stateau in casa ca pe un butoi cu pulbere.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... "Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari.
Primul targ imobiliar din Oltenia a debutat cu preturi in scadere, vizitatorii veniti vineri in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" avand la dispozitie zeci de oferte de locuinte noi, care mai de care mai tentante.
Obiectul parteneriatului dintre cele doua companii il constituie, pe de o parte, finantarea fondului de investitii norvegian cu o prima suma de 1,6 milioane de euro si, pe de alta parte, gasirea de solutii optime atat pentru clientii Romania Invest care au nevoie de finantare cat si pentru clientii Bank of Cyprus care au intentia sa cumpere o locuinta noua si au obtinut finantare, iar Be Igloo, organizatia de vanzari pentru Romania Invest, ii poate ajuta sa gaseasca locuinta de care au nevoie.
Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor. Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
La standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" clientii Carrefour vor beneficia de cel mai ieftin RCA, precum si de cele mai bune preturi la asigurarile de locuinta, calatorii si CASCO.
Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 13.380 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu 2.500 de locuri, care apartine intregului complex.
Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai. ... "Aniversarea noastra, e petrecerea voastra!".
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
google-analytics.com