Cautare

2376 de rezultate pentru "e msil telekom relatii cu clientii" (3.18 secunde)
Dupa ce au ramas cu buza umflata de pe urma afacerii cu firma germana, clientii MTS Leasing GmbH nu au dreptul nici de a continua lucrarile la case cu alti constructori si finantatori si nici nu pot vinde sau demola pana cand autorizatiile de constructie si contractele de superficie nu vor fi cesionate sau anulate de o instanta judecatoreasca.
Clientii sunt jecmaniti pe fata, pentru ca platesc o rata cu 45%-50% mai mare luna aceasta, la unele unitati bancare. Goana bancilor dupa profituri grase le împinge pe acestea sa calce în picioare orice regula de moralitate în relatia cu clientii.
Clientii care indraznesc sa ceara actul aditional la contract s-au trezit ca "a trecut termenul" si ca banca a considerat ca acestia au aprobat tacit modificarile la contractul de credit. ... "Mi-au dat un nou desfasurator, cum prevede legea, dar am constatat ca mi-a crescut rata cu sase lei.
le transforma in credite garantate cu ipoteca sau mai cer un coplatitor. ... Acum, clientii care s-au impacat cu normele stabilite de banci au ramas cu graficele de rambursare in brate si cu ratele lunare care li se vor modifica in functie de indicii de referinta din piata.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Dotat cu mega inteligenta si cu super pragmatism, TRI stie combinatia unica prin care CLICK-urile iti satisfac dorintele. incepand cu luna octombrie a lui 2016, romanii in cautare de microsolutii financiare rapide au la dispozitie www.askredit.ro - platforma de microfinantare interactiva si inteligenta.
si I.D.A.C., sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism, respectiv act sexual cu un minor. Totodata, a fost pusa in miscare actiunea penala fata de cei sase inculpati, care, in data de 01.07.2011, au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
ne vom simti ghidati sa exprimam cu adevarat ce simtim si ce idei avem. ... Asta este in mod special necesar cu cat energia Cosmosului spre finele lunii se va domoli, deci sustinerea Universului pentru actiune se va diminua.
Nou-promovata spera sa profite de numeroasele absente cu care se confrunta echipa lui Nicolae Dica. ... Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Va asteptam si pe voi in sectiunea de CHAT cu pronosticurile si cu biletele voastre??? Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport:
Eu am spus ca e normal ca el sa primeasca un contract mai mare, pe o perioada mai mare. ... Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Mediesenii sunt pe locul 14, cu 13 puncte, dar e pe punctul de a se desfiinta din cauza lipsei banilor. ... Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu ca se lupta cu Dinamo.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
De cate ori nu i s-a intamplat unui sofer constantean sa astepte minute in sir un operator disponibil, pentru a-i alimenta autoturismul cu combustibil ?! ... - este sa-i lase pe clienti sa-si faca singuri de cap cu pompa de alimentare, ei nemaiobosindu-se sa-si lase cafelutele.
Compania ceha CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, si-a adus clientii la disperare cu modul haotic în care face facturarea consumurilor.
Compania ceha CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, si-a adus clientii la disperare cu modul haotic în care face facturarea consumurilor.
google-analytics.com