Cautare

541 de rezultate pentru "dusceac ana" (3.93 secunde)
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
Sefa Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall, neaga ca ar fi protagonista unui "filmulet obscen, care a circulat pe internet" si precizeaza ca si-a retras candidatura la Parlament pentru a nu da posibilitatea adversarilor sa se foloseasca de acest "atac murdar" impotriva sa si a partidului.
De asemenea, presedintele acuza faptul ca membrii comisiei parlamentare de ancheta au dat "sentinte" in raportul final, apreciind ca aceasta practica reprezinta "o intoarcere la perioada Ana Pauker".
George Copos merge azi la DNA George Copos a declarat ieri ca nu cunoaste acuzatiile care i se aduc in legatura cu unele tranzactii in care este implicat Holdingul ANA, dar ca se va prezenta luni (n.r.
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum:
Avocatul Ana Diculescu Sova a invocat la termenul precedent o exceptie prin care arata ca, in mod neconstitutional, Comisia de Control a Averii este formata din doi judecatori si un procuror.
Sucuri naturale de mere si pere, de mere si visine, la 24 RON, respectiv 29 RON (la 3 litri) - asta au cumparat romanii la targul de la Muzeul Taranului Roman, recent, de la ANA ARE - divizia de sucuri de la Panciu.
Senatorii din Comisia Juridica recomanda ca senatorului PNL Norica Nicolai sa-i fie dat un avertisment pentru introducerea unei persoane straine in plenul Senatului, iar in ceea ce o priveste pe ruda acesteia au constatat ca Ana Maria Hanes nu a exprimat "un vot valabil" in timpul sedintei plenului.
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a solicitat demisia ministrului Educatiei, Mihail Hardau, pentru nerespectarea promisiunilor si i-a daruit simbolic un urs de jucarie care functioneaza pe principiul hopa-mitica si care ar reprezenta comportamentul ministrului fata de educatie.
2.) Despre invitarea Dlui Tony Blair in Romania - aceasta actiune a fost facuta la initiativa Doamnei Ana Birchall - pe atunci Secretar International al PSD (devenita ulterior deputat PSD de Vaslui dupa Alegerile din Decembrie 2012);
De aceea, psihologul Ana Papahagi ne va spune ce se intampla in spatele acestor emotii, cum sa le controlam sau cum sa le folosim in avantajul nostru.
Intr-o declaratie de presa semnata de Ana Birchall, seful departamentului de Educatie Publica si Cercetare al PSD, social-democrata isi arata surprinderea vizavi de aceasta solicitare in contextul politic si social caracteristic mileniului III.
Este o chestiune de bun simt" - a afirmat Ana Birchall, purtatorul de cuvant al organizatiei bucurestene. ... Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a precizat, totodata, ca decizia de mandatare a lui Marian Vanghelie a fost luata in unanimitate.
Modernizarea strazii Ana Ipatescu, semaforizarea strazii Brailei, constructia unor locuinte sociale in anumite zone ale orasului si reabilitarea unor locuri de joaca au reprezentat citeva dintre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor locali.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Senatorul PDL, Radu F Alexandru, a adus marti in discutia cu colegii din comisia de cultura subiectul social-democratei Ana Birchall si a scandalului legat de filmuletul porno si procesul pe care aceasta l-a castigat, in prima instanta, impotriva lui Iosif Buble.
Acum, tot ceea ce ne-a mai ramas de facut cu bunul-simt si moralitatea pe care trebuie sa le aiba fiecare dintre noi in fata tarii si in fata oamenilor din aceasta tara este ca trebuie sa continuam constructia numita democratie si stat de drept, fara a face de aceasta data din presedintele ales al romanilor o Ana a lui Manole la temelia edificiului numit Romania.
Potrivit directorului Biroului Regional Sapard Alba Iulia, Ana Goia Mocan, mai multe manastiri din judetele Alba si Covasna s-au interesat de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine finantari in cadrul Programului Sapard.
google-analytics.com