Cautare

645 de rezultate pentru "drobeta tr severin" (7.67 secunde)
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. ... Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
Din culisele demisiei lui Severin. ... Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
Drobeta Turnu Severin ar putea fi primul oras din Romania in care administratia locala va recurge la conservarea energiei termice cu ajutorul sistemului Casa Clima, care este deja folosit in Italia, Germania si Austria.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Dupa condamnarea lui Adrian Nastase, a urmat miercuri, condamnarea lui Adrian Severin. ... Amintesc insa ca Adrian Severin a fost condamnat pentru ca a acceptat o promisiune, nu pentru ca ar fi primit vreun ban! ... N-am vorbit despre depunerea amendamentelor contra cost, a spus Adrian Severin, in ultimul cuvant.
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur. ... Drobeta Turnu-Severin - Jiul Petrosani 1-0 (1-0) A marcat:
Ministrul economiei, Adriean Videanu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, a declarat ca aceasta va deveni rentabila numai dupa o restructurare a activitatii, proces care va insemna si reducerea locurilor de munca.Cateva sute din cele peste 2.500 de locuri de munca existente in sucursalele RAAN din judetul Mehedinti ar putea sa dispara.Ministrul a solicitat conducerii RAAN sa fie atenta la cheltuirea banului public.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Eurodeputatul Adrian Severin s-a autosuspendat, luni, din functia de vicepresedinte al BPN, pana la clarificarea situatiei din Parlamentul European, informeaza Realitatea TV. ... Liderul eurodeputatilor PSD Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca eurodeputatul PSD Adrian Severin trebuie sa-si dea demisia atat din PSD, cat si din Parlamentul European. In caz contrar, spune Ponta, Severin va fi exclus din partid. ... Severin trebuie sa demisioneze din PE si din PSD.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri. ... Stadionul Municipal din Severin nu a mai beneficiat de modernizare niciodata pana acum.
Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin. ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
AmosNews publica articolul lui Octavian Andronic "Suisurile si coborasul lui Severin", pe care il puteti citi in continuare. ... Uitati, cazul Severin "Bursucul veninos" era pana mai ieri, unul dintre cei mai seriosi si mai competenti politicieni romani.
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin.
google-analytics.com