Cautare

1603 de rezultate pentru "dranjamnte internet" (3.12 secunde)
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: ... - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea:
ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ). ... WWW este numai unul din numeroasele servicii si aplicatii informatice disponibile in Internet.
Internet pentru laptop fara abonament. ... Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara:
In plus, peste cinci ani vor exista 3,4 miliarde de utilizatori de internet - 45% din populatia lumii. Apoi conexiunile se vor inmulti si datorita cresterii vitezei de internet:
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
• Email - 3,146 miliarde de conturi de e-mail - 27,6% reprezinta popularitatea celui mai folosit client de e-mail MicrosoftOutlook - 19% este procentul de e-mail-uri de tip SPAM livrate catre conturile de mail ale companiilor in ciuda filtrelor de SPAM - 112 de e-mail-uri trimise si/sau primite in medie de catre un utilizator business - 71% este procentul de e-mailuri de tip SPAM trimise in toata lumea - 360 milioane de utilizatori detine Hotmail (cel mai mare serviciu de e-mail din lume) - 44,25 dolari este profitul returnat pentru 1 dolar investit in campanii online de e-mail - 40 de ani au trecut de la trimiterea primului e-mail (in 1971) • Websiteuri - 555 milioane de website-uri numarate in 2011 - 300 milioane de website-uri create doar in 2011 • Nume de domenii - 95,5 milioane de domenii .com la sfarsitul lui 2011 - 13,8 milioane de domenii .net la sfarsitul lui 2011 - 9,3 milioane de domenii .org la sfarsitul lui 2011 - 7,6 milioane de domenii .info la sfarsitul lui 2011 - 220 milioane de domenii inregistrate in 2011 - 2,6 milioane de dolari a fost pretul domeniului social.com achizitionat in 2011 • Utilizatori internet - 2,1 miliarde de utilizatori de internet in toata lumea - 922,2 milioane de utilizatori de internet in Asia - 476,2 milioane de utilizatori de internet in Europa - 271, 1 milioane de utilizatori internet in America de Nord - 215,9 milioane de utilizatori internet in America Latina/Caraibe - 118,6 milioane de utilizatori internet in Africa - 68,6 milioane de utilizatori internet in orientul Mijlociu - 21, 3 milioane de utilizatori internet in Oceania/Australia - 45% este procentul de utilizatori internet sub 25 ani - 485 milioane de utilizatori internet in China - 36,3% este penetrarea utilizatorilor de internet in China - 591 milioane de abonamente internet fixe/broadband in toata lumea • Social Media - 800+ milioane de utilizatori Facebook pana la sfarsitul lui 2011 - 200 de milioane de conturi Facebook create doar in 2011 - 350 milioane de utilizatori Facebook ce se logheaza de pe dispozitive mobile - 225 milioane de conturi Twitter - 100 de milioane de utilizatori activi Twitter in 2011 - 18,1 milioane de persoane urmaresc contul de Twitter al lui Lady Gaga - 250 milioane de Tweet-uri pe zi - cel mai folosit hashtag in 2011 a fost #egypt - 8,868 de Tweet-uri pe secunda in medie - 70 de milioane de blog-uri WordPress la sfarsitul anului 2011 - 2,6 miliarde de conturi de IM (mesagerie instant) - 2,4 miliarde de conturi social media in toata lumea • Telefonie mobilă
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Schimbare cruciala pentru Internet in aceasta saptamana Internetul va trece printr-o schimbare importanta in aceasta saptamana, fara ca utilizatorii sai sa-si dea seama, daca totul decurge asa cum este prevazut:
Utilizarea aplicatiilor pentru navigarea pe internet determina aparitia a peste 60% din cazurile de infectare a sistemelor informatice. ... Documentul de pozitie enumera, de asemenea, mecanismele disponibile pe internet de identificare si contracarare a acestui tip de programe inselatoare.
Imposibilitatea conectarii la Internet sau acesta ruleaza extrem de incet Pierderea accesului la Internet este un alt semn al infectarii, desi poate fi cauzat si de probleme legate de furnizorul de Internet sau router.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Cati romani fac cumparaturi pe internet ? Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
google-analytics.com