Cautare

389 de rezultate pentru "dragos birsa" (3.45 secunde)
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Gazdele au majorat diferenta prin Dedic, dintr-un penalty (51), venit dupa o gafa a lui Chiriches, care l-a faultat pe Birsa in careu. ... Handanovic, Jokic, Vrsic, Birsa.
Am cerut o audienta la consilierul Dragos Neamu. ... Domnul Dragos Neamu se retrage de la minister si intra in politica, nu inainte de a ne scrie pe Facebook: ... Dragos, eu ma astept ca luni 25 iulie, sa pot intra in arhiva. - Dragos:
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... „Am pornit aceasta afacere din dorinta de a avea o afacere proprie si, mai devreme sau mai târziu, de a avea succes“, a afirmat Dragos Popa, directorul de calitate al firmei.
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
„Aveam idee despre alpinism industrial, dar nu mi-l imaginam ca o afacere“, a explicat Dragos Veleanu, directorul firmei Acrobatic. ... Daca vrei sa faci ceva trebuie sa renunti la altceva“, a afirmat Dragos Veleanu.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Dragos Teodorescu - Maria Coteanu; ... balet clasic - Dragos Teodorescu - Alina Marin; balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. "Dragos Anutei este cel care face aceste dispozitive orgonice! Eu sunt ucenicul lui Dragos.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul!
La Sectorul 2, prima pozitie pe buletinul de vot ii revine lui Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), urmat de Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si de Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal).
"Dimpotriva, medicamentele romanesti se ieftinesc cu 4% din 15 martie in farmacii", ne-a declarat ieri Dragos Damian, director comercial al companiei farmaceutice Terapia, cel mai mare producator de medicamente din Romania.
La final, i-am lasat zece lei lui si cinci lei femeii de serviciu, însa ne-a reprosat ca el fara 50-60 de lei nici nu se apuca", a declarat, sub protectia anonimatului, familia unui decedat.Despre "activitatea" autopsierului Cicerone are cunostinta medicul de la morga, Dragos Leuca.
"12 ani este o varsta nu tocmai de neglijat pentru un post de radio local", a spus Dragos Otal, tanarul director al Radio Sud.
Analistul economic Dragos Cabat, presedintele Camerei Analistilor Financiari (CFA) din Romania, a declarat, pentru GdS, ca "impozitul forfetar, pe langa faptul ca va omori firme, va crea si portite pentru cresterea economiei subterane.
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
Pe de alta parte, Dragos Cabat a declarat ca era de asteptat o asemenea cadere a economiei si ca surprinderea pietei vine ca urmare a recentelor declaratii optimiste ale guvernatorului, dar si ale analistilor.
google-analytics.com