Cautare

4773 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (7.45 secunde)
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
Oferta lui Dan Diaconescu, in valoare de 203 milioane lei, este castigatoare UPDATE 17:20:
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS. ... Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
"Doar o minune il mai salveaza pe Voiculescu, ultimul mogul" Postul de radio moscovit "Vocea Rusiei" profeteste sfarsitul iminent al lui Dan Voiculescu si al trustului sau de presa, afirmand ca lupta acestora cu Traian Basescu se apropie de sfarsit.
Mariustuca.ro / Dan Chisu: ... Luminita Ciobanu) La 21 iulie, actorul si regizorul Dan Chisu isi sarbatoreste ziua de nastere.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: ... - Urmaresc doar de cateva zile, adica nu de la inceput, epopeea juridica prin care trece Nicusor Dan si partidul sau, cu fuziunea intre USB si USR si cu semnul electoral al partidului.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, in sedinta de plen de luni, ca Gabriel Tita-Nicolescu s-a retras din grupul independentilor lui Oprea (aservit lui Basescu si PD-L) incepand din 27 aprilie. ... Gabriel Tita Nicolescu este deputat de Brasov si a intrat in Parlament ca membru al PSD.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Toate serviciile necesare cetateanului vor putea fi accesate on-line pana la sfarsitul anului 2010, a anuntat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, la finalul sedintei de Guvern.
Un deputat PNL a votat impotriva propriei legi Un fapt inedit a avut loc ieri in Parlament, cand deputatul liberal Gabriel Sandu a votat impotriva propriei initiative legislative.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, precizeaza pe blogul personal ca decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona din functie a fost binevenita, desi precizarile sale, exprimate cu aceasta ocazie, au fost neavenite.
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. ... Gabriel Gafita este nascut in 1952, a absolvit Facultatea de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti (engleza-franceza), ca apoi sa se dedice domeniului publicistic.
Custurea trece cu vederea neregulile contractualeIn plus, contractul cu numarul 2105/01/21/052009 nu asigura echipamentele necesare celor 8 muzeografi, care in loc sa isi desfasoare activitatea la muzeu sunt nevoiti sa isi desfasoare lucrarile pe santier in conditii inumane pentru ca directorul muzeului, Gabriel Custurea (foto), a neglijat anumite aspecte extrem de importante din contract, cum ar fi bonificatiile angajatilor.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Gabriel Oprea a avut si el o ascensiune fulminanta.
google-analytics.com