Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (3.70 secunde)
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Urmatorul pe lista este Catalin Gabriel Filisan, avocat de meserie si vicepresedinte al organizatiei judetene a PD-L.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Potrivit trezorierului PSD Gorj, economistul Gabriel Sanda, care este si viceprimarul municipiului Targu Jiu, in contul PSD Gorj se mai afla in prezent suma de 46.000.000 de lei vechi, in conditiile in care Organizatia Judeteana se lauda cu peste 20.000 de membri.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Principalul vizat, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost printre cei mai plastici.
Dupa ce scriitorul Mircea Cartarescu a proclamat epoca Basescu terminata, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca se "indeparteaza" de seful statului, fiindca acesta a sustinut ca Ceausescu ar fi fost un mare presedinte daca ar fi stat doar 10 ani la putere.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu. ... Gabriel Oprea a ordonat:
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Ursescu Gabriel, stud. Calancea Gabriel Departamentul Design: ... Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie:
Luna AUGUST Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 - Spectacolul D'ale Carnavalului, regia Dan Tudor; ... Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Gabriel Fatu si Dan Tudor;
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Primul cu care a ajuns la un acord este Dan Alexa!
Capii politiei judetului au inceput pregatirea fraudei in primele zile ale lunii aprilie, sens in care chestorul Vladulescu a cerut expres ca seful comisiei de supraveghere a modului de desfasurare a alegerilor in judetul Dambovita sa fie comisarul sef Ciocoiu Cornel Gabriel, finul chestorului de politie Fatuloiu Dan Valentin si o relatie apropiata lui Florin Popescu.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
google-analytics.com