Cautare

4773 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (3.09 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar. ... Prin desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, Victor Ponta a dat din mana altcuiva Puterea nu pentru o ora, nu pentru o zi, ci pentru o luna!
Azi, la Antena 3, am vizionat un interviu emotionant cu actorul Gabriel Fatu.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta! ... Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este... ... Sau, daca au fost mediatizate, Gabriel Iordache a uitat, de fiecare data, sa invite toata presa.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
Gabriel de 36 de ani, cunoscut cu antecedente penale si I. ... Gabriel si P. ... Gabriel au intrat intr-o sala de jocuri situata in str. ... Gabriel s-au deplasat la un restaurant din str.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. Astfel, fata de Gabriel Constantinescu a fost inceputa urmarirea penala inca din aprilie sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
google-analytics.com