Cautare

3876 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (9.38 secunde)
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Acesta a tinut sa infirme zvonurile care ii dadeau pe Gheorghe Stefan sau Culita Tarata la USL daca PDL esueaza in alegeri. "Ne-am aliat pentru a elibera Romania de acesti mafioti", a spus Antonescu.
"Deschidem posibilitatea pentru ca Romania sa intre inr-o perioada de reconstructie, gestul nostru este o solutie pentru Romania. ... "Demisia intregului BPN este un gest care transmite un semnal de reconstructie a partidului" UPDATE 20:49 Monica Macovei:
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Asemeni celor mai multe domenii de activitate, si sistemul bancar se confrunta cu lipsa personalului specializat. Proaspat iesiti de pe bancile facultatilor de profil, tinerii se incanta cu faptul ca vor lucra in cadrul unor unitati bancare de renume, dar nu constientizeaza ce inseamna sa fie "specialist bancar".
Doljenii nu au reusit pana in prezent sa realizeze nici un proiect de impadurire cu bani de la UE, prin programul SAPARD. Cei care "au pierdut trenul atunci" vor putea insa accesa prime de impadurire din fondurile comunitare distribuite in perioada 2007-2013.
In acest sens Ion Stefan, presedintele Asociatiei Judetene a .Pescarilor Sportivi, i-a transmis ministrului Agriculturii ca organizatia pe care o reprezinta se declara impotriva promovarii unui ordin emis de oficialul de la Bucuresti.
Ministrul Ludovic Orban si-a inceput seria de intilniri cu liderii sindicatelor din sectorul Transporturi navale. Reprezentantii sindicatului Rompilot si ai Asociatiei Pilotilor din Galati au fost primiti ieri la discutii de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Cei trei au fost insotiti de presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza.
In acest an, Romania nu va mai putea accesa niciun fond venit de la Uniunea Europeana, pentru ca nu mai exista timpul necesar pentru indeplinirea conditiilor tehnice. Declaratia ii apartine presedintelui Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe (Agrostar), Stefan Nicolae.
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
Dupa modelul patronilor celei mai mari societati constructoare de masini agricole din Romania, IMUM S. ... din Medgidia, care nu a achitat datoriile salariale ale angajatilor timp de patru luni, administratia Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) Constanta a "uitat" si ea de darile catre angajati.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
bani mai multi pentru Sanatate si Educatie si optiunea platii unui impozit de 3% pe cifra de afaceri a microintreprinderilor. Dupa ce discutiile pareau suspendate, iar Legea Bugetului parea sa nu se mai poata discuta in Parlament, negocierile intre membrii Comisiilor de specialitate din Parlament au gasit compromisul:
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. Stefan Wagner. Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Recent, Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM) a aniversat 21 de ani de la infiintare, ocazie cu care a avut loc conferinta de presa privind rezultatele financiare ale asociatiei, precum si proiectele si provocarile legislative cu care organismul de gestiune colectiva se confrunta in prezent.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... "La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui. Luni, 18 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura Leopoldina Balanut (Strada Mihail Kogalniceanu nr.
google-analytics.com