Cautare

3877 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (2.88 secunde)
Directorul demis de la Apa-Canal, Ion Stefan, s-a plins la Prefecturia si la Primarie de modul in care a fost demis de consilierii locali din functia pe care a ocupat-o pina la finele anului trecut.
Chiar daca nu a fost anuntat in mod oficial, directorul de la societatea Apa Canal, Ion Stefan, stie ca hotarirea de consiliu local referitoare la demiterea sa fost validata de prefectul Mihai Capra. “Am inteles ca prefectul a validat hotarirea de consiliu local respectiva.
Senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca nu mai este dispus sa munceasca pe brinci, iar cei care sint preocupati mai mult de interesele unui grup de afaceristi decit de cele ale romanilor simpli sa-i faca praf toate eforturile.
La urmatoarea sedinta a Consiliului Local, care va avea loc in data de 30 ianuarie, se vor afla pe ordinea de zi si doua puncte referitoare la numirea directorilor in fruntea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Social democratii galateni s-au lansat intr-o serie de acuze grave la adresa Inspectoratului Scolar Judetean. Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice.
In sedinta de ieri consilierul PD David Craiu i-a anuntat pe presedintele CJ, Eugen Durbaca si pe ceilalti consilieri judeteni ca a inaintat o plingere penala impotriva lor pentru ca au acceptat un imprumut de 85.000.000 de lei, bani impartiti intre primarii PC, PNL si PSD.
Directorul demis al SC Apa Canal, Ion Stefan, a depus in instanta o cerere prin care solicita anularea hotaririi emise de Consiliul Local care a dus la inlaturarea din functie pe motiv ca documentul nu a fost emis de actionarii societatii, ci de administratia publica locala.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, este ingrijorat cu privire la rapida crestere a preturilor la legume si fructe ca urmare a secetei din acest an si tocmai de aceea s-a gindit ca reprezentantii Consiliului Local si cei care gestioneaza activitatea pietelor agroalimentare ar putea participa la reglarea acestor preturi, care au crescut de circa trei-patru ori fata de anul trecut, prin scaderea taxelor si impozitelor la tarabe.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
De cand fostul conservator Ion Stefan conduce Partidul Verde, acestuia ii surade ideea de a candida pentru fotoliul de primar al orasului si chiar crede ca are sanse, dar il cam "incurca" imprumutul dorit de Consiliul Local (CL).
Ion Stefan, presedintele interimar la nivel central al Partidului Alternativa Ecologista, spune ca acum singuras alternativa pentru cetateni, avand in vedere scena politica actuala, este partidul pe care-l conduce.
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Pe data de 28 februarie, la sedinta de Consiliu Local convocata de primarul Tudorel Calapod, au fost repusi pe functie mai multi consilieri locali, dar si fostul viceprimar Stefan Galbau, care a fost anterior exclus din aceasta functie intrucat migrase de la un partid la altul, ceea ce legea interzice.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania (PAER), Ion Stefan, a depistat o noua neregula in ce priveste o parte dintre romani. Ion Stefan a constatat faptul ca Legea nr.
Dupa ce reprezentantii Partidului Ecologist Roman, cei ai Partidului Verde si cei ai Uniunii Ecologice din Romania au hotarat, la nivel central, unirea intr-o alianta electorala intre cele trei formatiuni politice, urmand ca dupa alegeri sa se infiinteze un nou partid, Partidul Verde Ecologist, am aflat ca la nivel local lucrurile nu sunt chiar asa de simple.
Dupa ce reprezentantii Partidului Ecologist Roman, cei ai Partidului Verde si cei ai Uniunii Ecologice din Romania au hotarat, la nivel central, unirea intr-o alianta electorala intre cele trei formatiuni politice, urmand ca dupa alegeri sa se infiinteze un nou partid, Partidul Verde Ecologist, am aflat ca la nivel local lucrurile nu sunt chiar asa de simple.
Lupta pentru functia de viceprimar a orasului Navodari pare sa se transforme intr-o adevarata distractie. Stefan Galbau, propunerea PD-L pentru "scaunul" de viceprimar a fost invitat ieri de primarul orasului sa inaugureze cazile din Cresa nr.
Scandalurile se tin lant de Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare. Cu datorii uriase, care depasesc 100 milioane dolari, amenintata cu executarea silita de creditori si cu greva de catre angajati, care, deocamdata, au ingropat securea razboiului, SNIF este in fata unei noi amenintari:
Ziarul Financiar publica un articol despre stupoarea care a pus ieri stapanire pe Camera Deputatilor dupa votul dat pe cele doua legi - legea de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Gheorghe Stefan, Pinalti: ... Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
google-analytics.com