Cautare

3877 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (5.32 secunde)
Principalele mesaje transmise de Liviu Dragnea, presedintele PSD - Biroul Permanent National al PSD - 26.10.2015 Legea votului prin corespondenta va primi votul final miercuri, 28 octombrie 2015, si va fi adoptata in forma aprobata in Comisia speciala, apoi va merge spre promulgare catre dl presedinte Iohannis.
Sute de persoane au luat cu asalt ghiseele municipalitatii pentru a beneficia de reducerile promise de edili in cazul in care contribuabilii platesc anticipat pentru intregul an taxele si impozitele aferente terenurilor, cladirilor si autoturismelor personale. Imbulzeala mare ieri la Directia de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova.
Miza este concesionarea in 2010 a unor fonduri de vanatoare de aproximativ 500.000 de hectare. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. La dezbateri au participat Stefan D.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Pentru ca au mai ramas bani, in octombrie, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat ideea lansarii celei de-a sasea sesiuni de cereri de proiecte pentru Masurile 1.2, 3.2 si 3.3.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Aviara a dat peste cap functii, afaceri si ne-a tras un cartonas rosu de nu ne-am mai vazut. Problema este ca unii dintre anumiti distinsi domni chiar cred ca odata ajunsi in functii inalte (zic ei) sunt cei mai cei si de nederanjat sau de atins.
Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Din acest motiv este decis sa nu mai faca restructurari de personal in unitatea pe care o conduce. Conducerea societatii Apa-Canal a anuntat ca nu va accepta punerea in aplicare a unui plan de disponibilizare daca municipalitatea nu va renunta sa mai tina pe palme societatea Apaterm.
google-analytics.com