Cautare

3876 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (3.34 secunde)
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu. ... "Ca sa castigi, ai nevoie de doua conditii:
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Pentru initierea unui proiect legislativ impotriva "hingherilor" de masini sunt necesare 100.000 de semnaturi b365.realitatea.net informeaza:
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia!
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Pe data de 1 mai 2013 s-a filmat primul clip Leeya la piesa "Gitana". Actiunea s-a desfasurat pe plaja din Saturn, si l-a avut drept protagonist pe Denis Stefan, actorul principal din serialul "Inima de tigan".
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national! Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Observator de Calarasi informeaza: Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA.
Proiectul Ceva lanseaza piesa Who's To Blame, in colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres. ... https://youtu.be/6idLudhZsks Pentru piesa ar fi de invinuit trupa Ceva (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile.
Cea de-a sasea editie a Media Music Awards a avut loc in Bucuresti, marti, 3 octombrie, iar cei mai multi artisti prezenti pe scena sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti.
google-analytics.com