Cautare

3876 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (6.97 secunde)
Senatorii au respins ieri propunerea guvernului de crestere a salariilor judecatorilor, procurorilor si ale altor categorii de personal din domeniul justitiei cu câte 2%, în doua transe, pentru 2008.
Fermierii trebuie sa tina animalele, pe canicula, in spatii protejate de actiunea directa a razelor solare si care sa fie ventilate adecvat, iar controalele sanitar-veterinare sa fie programate la anumite ore, astfel incat sa se evite stresul suplimentar la animale, potrivit unor recomandari ale autoritatilor publice din domeniu.
Medicii veterinari concesionari sunt in situatia de a da in judecata statul pentru recuperarea datoriilor de 75 de milioane de lei acumulate in urma actiunilor veterinare efectuate in localitatile rurale cuprinse in Programul strategic, se arata intr-un comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari.
Opt producatori agricoli din judetul Olt, care au abatorizat carcase de porcine si au livrat oua la unitati speciale de procesare, au beneficiat luna trecuta de sustinere financiara de aproximativ 1.200.000 de lei.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut in data de 9.03.2016 o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei initiative legislative adoptate, marti, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
obstructia uretrei cu cristale de nisip, pietricele, tumori ale vezicii urinare, inflamatia uretrei - consecutiv sondajelor uretrale repetate. Insa, de cele mai multe ori, cauza producerii globului vezical este reprezentata de obstructia (blocarea) uretrei cu cristale de nisip (urolitiaza), formate in tractusul urinar, eliminate de regula, odata cu urina.
Papagalii si canarii, transmitatori de boli grave la om Majoritatea celor care cresc pasari de apartament, cum ar fi papagalii si canarii, nu cunosc faptul ca acestia pot transmite boli grave.
Si, cand este nevoie, le preparam cu drag tratamentele personalizate de uz veterinar. Acestea pot fi sub forma de siropuri, paste orale, capsule cu diferite ingrediente active.
Datorita naturii curioase si a dorintei de explorare a papagalilor, acestia pot fi expusi destul de frecvent intoxicatiei cu plumb.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue. ... Cu aceste cuvinte, prof.univ.dr.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Este vorba, evident, despre fostul parlamentar social-democrat Stefan Giuglea, o figura tare simpatica, in felul ei, si care a suferit tare mult cand s-a vazut data la o parte de conducerea partidului de la Constanta.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, estre nemultumit de ceea ce a realizat pana acum Eugen Durbaca in postul de presedinte al Consiliului Judetului si ii cere acestuia demisia.
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu. ... "Ca sa castigi, ai nevoie de doua conditii:
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
google-analytics.com