Cautare

3877 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (2.96 secunde)
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... De aici incepe speculatia. ... "Stop, dincolo de acest punct intri pe taramul speculatiei!".
Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele. Atunci am fost orbit de o lumina vie multicolora, care se stinse la fel de repede cum a aparut.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Serviciul Roman de Informatii a desecretizat ieri raportul cu privire la gripa aviara pe care il trimisese autoritatilor inca de la sfarsitul saptamanii trecute.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei inițiative legislative adoptrate, marți, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este multumit de bugetul obtinut de institutia pe care o conduce, desi se astepta la o suma mai mare pentru 2006.
Raportul Comisiei Europene din 16 mai ar putea sa contina stegulete rosii la unele sectoare din domeniul agricol si sanitar-veterinar. Asa a declarat recent Leonard Orban (foto), secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE).
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, va prezenta Comisiei de Agricultura a Parlamentului german situatia agriculturii romanesti si pregatirea acestui sector pentru integrare, potrivit Mediafax.
Carnea provenita de la porcii crescuti in gospodariile taranilor romani nu va putea fi vanduta in perioada Sarbatorilor de iarna.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare.
Potrivit ordinului, producatorii si crescatorii de animale sunt obligati sa plateasca trei feluri de taxe, cuprinse fiecare intre un eurocent pe cap de pasare si ajungand la cinci euro pe cap de vita.
Producatorii din industria alimentara sunt obligati sa plateasca taxe suplimentare pentru controlul veterinar al calitatii materiilor prime. Patronii sunt revoltati, in timp ce Directia Sanitar-Veterinara sustine ca toate produsele ajunse pe piata trebuie controlate de medici, contra cost.
Vanzarea pestelui si a produselor pescaresti in porturile sau punctele de descarcare va putea fi realizata numai daca este emisa o factura fiscala, iar cantitatile comercializate, pe specii si sortimente de produse, sunt raportate, in aceeasi zi, la centrul de prima vanzare.
Crescatorii vor putea obtine subventia pentru bovine in baza unei adeverinte eliberate de medicul veterinar, care sa ateste existenta animalelor, dupa ce sistemul de acordare a banilor in functie de informatiile din baza de date a Autoritatii Veterinare a lasat mai multi fermieri fara subventii.
Bihorenilor care pierdusera subventia acordata de stat pentru animale li se mai acorda o sansa. In baza unor adeverinte care vor fi completate de medicii veterinari concesionari, proprietarii de animale care ramasesera pe dinafara pot primi subventia.
google-analytics.com