Cautare

3877 de rezultate pentru "dr stefan cheregi veterinar viseu de sus" (2.79 secunde)
Suspendarea Protocolului Coalitiei de la nivel local nu va afecta Consiliul Local. In schimb, liberali au inceput vinatoarea de spioni pesedisti. Viceprimarul Mircea Razvan Cristea a anuntat ca activitatea Consiliului Local nu va fi afectata de suspendarea Protocolului de functionarea a Coalitiei locale.
Directorul societatii Apa-Canal a anuntat ca vrea sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Galati. “Am hotarit ca la viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului Galati sa candidez. Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr. ... Neavand piese de 'renume national', am ajuns la titlul prezent, dat fifty-fifty de mine si Chris Tanasescu (Margento).
Stefan Banica, turneu national prin opt orase! ... Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
Aceasta se intampla atunci cand arterele coronare (arterele care iriga inima cu sange) sunt blocate din cauza procesului de ateroscleroza. In urma acestui proces, pe peretele arterelor se depun placi de grasime calcificata, care vor reduce debitul sangvin la acel nivel.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa. Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Mircea Serban, de la un ziar local din Viseu de Sus, s-a prezentat ieri la fosta inchisoare comunista din Sighetu Marmatiei, unde se afla intr-o vizita si presedintele Traian Basescu.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: "Am decis astazi sa renunt la calitatea de presedinte/sef al Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al Partidului Social Democrat.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Uneori poate deveni rea, deci oamenii se feresc de ea. ... era foarte inalta, se scalda in parau, arunca apa in sus cu mainile si probabil ca nu l-a auzit. ... Atunci s-a retras tiptil, de-a-ndaratelea, pana s-a ascuns dupa coama dealului; ... atat de frumos de-ti lua mintile.
Incident socant pe o sosea din Viseu de Sus, Maramures. Un sofer de 38 de ani a fugit dupa ce a lovit un pieton, insa apoi a revenit, pentru a lua la bataie victima.
google-analytics.com