Cautare

4139 de rezultate pentru "dr morar dan" (3.20 secunde)
Una dintre primele consecinte ale acestei operatiuni a fost plasarea in zona protejata a Curtii a unuia dintre cei mai fideli slujbasi ai presedintelui - procurorul sef al DNA, Daniel Morar, ca rasplata pentru modul eficient in care i-a hartuit pe cativa dintre adversarii pacientului de la Cotroceni.
Procurorul-sef DNA, Daniel Morar, a precizat ca a fost publicat actul normativ prin care sunt dezincriminate infractiunile de acordare de credite ilegale, fapte pedepsite cu inchisoare de la 5 la 15 ani.
• Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Ca in fiecare an, Mihai Morar, amfitrionul balurilor, se va distra alaturi de Ase-isti si vedetele invitate si va avea grija ca toti participantii la evenimente sa fie intr-o forma de zile mari.
Amfitrionul evenimentului va fi nimeni altul decat Mihai Morar, care va intretine atmosfera, pentru ca toti cei prezenti sa aiba parte de o petrecere de neuitat.
A mai recunoscut ca Basescu i-a sugerat sa-l numeasca pe Morar conform legii, adica, fara "procedura" inventata paralel cu legea.
"Trofeul Calitatii" a fost tarat prin mainile mai multor procurori, dar Kovesi si Morar au urmarit evolutia acestuia pentru indeplinirea principalei sarcini trasate de Basescu Traian - la instalare.
Acesta este cel mai cunoscut caz in care Daniel Morar a invocat imunitatea prezidentiala.
Procurorii de la Parchetul General au inceput deja sa cerceteze acest caz, ceea ce l-ar fi determinat pe Ponta sa decida inlaturarea lui Daniel Morar cat mai repede din fruntea acestei institutii si inlocuirea lui cu un om care i-ar putea fi favorabil, Tiberiu Nitu, conform surselor citate.
- Despre desemnarea lui Daniel Morar in functia de prim-adjunct al procurorului general:
"Procesele penale impotriva lui Adrian Nastase au pornit imediat dupa alegerile pierdute in 2004, conduse de Morar si Macovei, iar scopul lui Traian Basescu si al clicii lui a fost distrugerea omului politic Adrian Nastase.
Ionita 3, Kait 8, Balan 30 / V. Morar 11 Echipele de start: ... Morar Rezerve: Esanu, Irobiso, R. Grigore, Giafer, Buleica, Bani, Borcea, Mihaiu, Magureanu
Markovic 26, 66, Ivan 44, Nistor 71 / Morar 2, Torje 33, 41 Echipele de start: ... Morar, Pitu Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Doukoure, Casap, Borza, Sali, Moldoveanu, Andronache, L.
Superliga, etapa a 19-a Farul Constanta - FC Botosani 8-0 (2-0) Grameni 11, Alibec 45+2, 77, 87, Pitu 51, Morar 66, 69, Kiki 81 Echipele de start: ... Rezerve:Buzbuchi, Benzar, Casap, Borza, Nedelcu, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu;
Morar (40) - pen. ... Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu, Casap - Torje, Morar, Pitu REZERVE: Buzbuchi - Borza, Grobry, Moldoveanu, Baluta, R.
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
In urma demisiei lui George Copos din functia de vicepremier, Biroul Politic al Partidului Conservator l-a desemnat ieri cu 11 voturi "pentru" si o abtinere pe presedintele partidului, Dan Voiculescu, pentru a prelua functia ramasa vacanta.
google-analytics.com