Cautare

4139 de rezultate pentru "dr morar dan" (2.78 secunde)
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
Dan Helciug este actor, papusar, cantaret, compozitor, scriitor, prezentator TV.
Morar pentru a ridica diploma oferita lui Adrian Nastase la categoria "Emil Bobu", pentru afirmatia "Orice poate sa fie obiect din China". ... Morar.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Puteti citi in continuare partea a 3-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca, avand in vedere comunicarea din ultimul timp, era de asteptat raspunsul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu."Anumiti oameni, apropiati puterii, stiau de acest verdict de acum doua saptamani", a adaugat presedintele conservator.
Cum Dan Diaconescu il uraste pe Basescu, dar il ajuta in lupta cu USL Miercuri, Dan Diaconescu urmeaza sa afle pe ce cale isi va duce la indeplinire planul: ... Nici chiar PC-ul lui Dan Voiculescu.
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada. ... Dan Diaconescu este mai putin previzibil decat pare. ... Cine se duce la Dan Diaconescu?
Luni, Dan Diaconescu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica faptul ca i-a fost schimbata incadrarea juridica din martor in invinuit in dosarul instrumentat pentru santaj.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. Retrogradare dramatica pentru formatia lui Dan Alexa. ... Am avut ocazii foarte multe, a spus Dan Alexa la final.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
google-analytics.com