Cautare

4137 de rezultate pentru "dr morar dan" (3.05 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Deputatul PNL de Dolj Horatiu Buzatu a afirmat, vineri, ca schimbarea din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie a lui Daniel Morar ar putea insemna inceperea cercetarilor in cazul unor "lideri marcanti ai PDL",.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
Apropierea datei cand expira mandatul actualului sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, a devenit un subiect international de presa. Ca si in cazul fostului ministru al Justititiei, Monica Macovei, au fost mobilizate toate cercurile de influenta pentru a demonstra ca Daniel Morar trebuie sa ramana pe post.
O stire recenta ne anunta ca Daniel Morar a fost delegat de catre procurorul general al Romaniei pentru a conduce mult comentata DNA inca 90 de zile.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri decretul pentru reinvestirea lui Daniel Morar in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de trei ani.
Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
Dan Sova: Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Victor Ponta, vicepresedinte al PSD a declarat vineri ca justitia lui Basescu, Macovei si Morar a introdus o noua infractiune, aceea de a fi "pesedist". "Justitia lui Basescu, a doamnei Macovei, a domnului Morar are o mare realizare:
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar.
cat de curand (se lauda Daniel Morar, seful DNA) vor fi anuntate numele celor cinci mari corupti din Romania. ... Si tare urat ar fi ca cele cinci dosare pe care Morar spera sa le rezolve pana in februarie 2006 (deci nu anul acesta!
Dan Tapalaga (HotNews):
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Daniel Morar, procurorul sef al DNA, a adresat ieri presedintelui Camerei Deputatilor, prin intermediul Ministerului Justitiei, cererea de a perchezitiona un imobil aflat in Bucuresti si un altul in comuna Cornu, judetul Prahova.
Revolutionarii constanteni au avut, ieri 8 februarie a.c., ocazia sa se intalneasca cu secretarul de stat Petrisor Morar, de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
google-analytics.com