Cautare

982 de rezultate pentru "donato com srl" (2.78 secunde)
"Noua firma condusa de Andor Toth Mihaly, Telemedia Consult SRL, a creat www.platiprinsms.ro, o noua escrocherie de tip Caritas. ... Pe rolul Tribunalului Bucuresti se afla un proces prin care societatea Rom Team Programmins SRL a cerut deschiderea procedurii de insolventa a SC Telemedia Consult SRL.
Astfel, in toamna anului 2003, la comanda lui Ciocan, Moldovan l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare, pentru un trafic de influenta care nu prea sta in picioare, dovada ca Pop a fost pus ulterior in libertate de instanta de judecata.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
Valoarea acestora este modica, insa, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, documentele ar fi fost folosite de catre Nicolae Mischie pentru a demonstra conducerii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ca SMANIC SRL are activitate.
Alexandru Crisan tatal si fiul, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO SRL din Brasov, au incheiat in luna iulie a anului 2004 trei contracte cu firma TECH SAFETY din Tirgu Jiu, prin care achizitionau marfa in valoare de peste 6,1 miliarde de lei, obligindu-se sa o achite prin file cec.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Desi nu a descoperit nici o ilegalitate in felul in care isi desfasoara activitatea SC Euro Schipping Services SRL, firma infiintata de Mircea Banias si unde Corneliu Mironescu, tatal deputatului, detine actualmente parti sociale, Vasile Francu s-a erijat in lupul moralist, fluturand un dosar stufos cu presupuse probe de ilegalitati...morale.
"A uitat, de asemenea, sa treaca si multele firme ale sale (SC Parky SRL, RMC, SC Jiul Craiova) sau ale familiei sale (Vaber Invest Grup, Piscine Solara SRL, La Birotique&Co SRL)", a mai spus Vasilescu.
Pentru ca la "usa" podului in care s-au desfasurat in cursul zilei de vineri, 31 martie a.c., ostilitatile unei noi sedinte de Consiliu Local Eforie se aflau angajatii Utilserv SRL, consilierii au decis sa nu inceapa cu punctul 1 de pe ordinea de zi, ci cu punctele 10, 11 si 12.
Pana acum, de rezervarea biletelor de avion si de cazarea deputatilor in strainatate se ocupa firma Danco Pro Communication SRL, serviciile acesteia fiind de multe ori criticate de catre parlamentari.
In aceasta luna, uimitor, primaria a reusit sa obtina de la SC CORAL IMPEX SRL Ploiesti un pret de 50.000 de lei/mp la capitolul deratizare. ... Au ramas astfel SC CORAL IMPEX SRL si SC DERATON Timisoara.
Potrivit unui memorandum intern, analizat de conducerea Camerei, la licitatie au depus oferte doua societati comerciale - Danco Pro Comunication SRL (firma care s-a ocupat pana acum de transportul si cazarea deputatilor in deplasarile in strainatate) si Tudor Turism&Tour SRL.
CINE FACE JOCURILE IN PIATA DE CIOCOLATA Potrivit studiului realizat de KeysFin, principalul jucator din piata romaneasca, pe segmentul deproductie, este Nestle, cu o cifra de afaceri de 783,6 milioane lei, companie urmata, la mare distanta, de Kandia Dulce SA, cu 161,4 milioane lei, Heidi Chocolat SA, cu 106,2 milioane lei, Mueller si Prietenii (19,1 mil.lei) si Marco Polo (18 mil.lei) Pe segmenul de distributie, SECA Distribution SA conduce clasamentul cu afaceri de 390,8 mil.lei in 2016, urmata de Ferrero Romania SRL (398 mil.lei), D.R.I.M Daniel SRL (268,7 mil.lei), Wrigley Romania (133,7 mil.
Firma de publicitate 'Odyssey Communication SRL' si firma 'Global Security Consulting SRL', controlate de 'Rompetrol Holding', respectiv de 'Rompetrol Logistic', au donat aproape 2 miliarde de lei PSD.
la firma la Maison Consulting SRL, in valoare de 1.700 USD, la Top Cont SRL, in valoare de 800 lei si la Banca Tiriac, in valoare de 4.700 lei, sume neschimbate fata de ultima declaratie din decembrie 2007.
SC PA&CO International SRL, in asociere cu SC Euroconstruct Trading 98 SRL si Search Corporation SRL, au fost desemnate in iunie 2006 castigatoare ale licitatiei pentru obiectivul "Reparatii sistem rutier pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
Primaria a achizitionat atunci sase locuri de joaca pentru copii prin firma SC DANCOMAR SRL, pentru care a platit suma de 852.636 de lei, in conditiile in care acestea au fost cumparate de la o societate din Bulgaria, la pretul de 321.622 de lei.
Putin mai bine sta seful democrat-liberal al Inspectoratului Teritorial de Munca, Constantin Florian, care are macar un apartament in nume propriu in Constanta, 982 metri patrati de teren intravilan in 23 August, o Toyota si 25% din SC Daconex SRL, o firma medie, cu un profit de aproape 200 milioane de lei vechi in 2007.
2008, a Raportului Administratorului, aprobarea actualizarii pretului contractului de locatie de gestiune, precum si a modificarii capitalui social al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL, aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Capidava si aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Tomis - Tuzla" etc.
Ambele constructii din Eforie Nord sunt inregistrate pe firma Zimcom SRL, cu sediul social in Mangalia, administrator figurand, conform datelor oficiale, Marin Iorgus. Revenind la proprietatile Zimcom SRL din Eforie, ambele terenuri sunt situate pe Bd.
google-analytics.com