Cautare

982 de rezultate pentru "donato com srl" (2.90 secunde)
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.
Andaliv Dal SRL (asociati Scarlat Daniela si Filip Bogdan Liviu) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere - 612mil.
Astfel, cu prilejul Zilei mondiale a educatiei, la Scoala gimnaziala din com. ... Tucon SRL, Tudor '92 SRL, Agrirom SRL. ... In prezent este asociat majoritar la firma Zet Media SRL.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
Arhiepiscopia Tomisului (ar fi de-a dreptul palpitant de aflat in ce constau relatiile tomitano-cehe ale Arhiepiscopiei), SC Geserom International SRL, SC Olti Mex SRL si SC Print Roll Company SRL. ... Si in cazul SC Olti Mex SRl avem de-a face cu o persoana destul de cunoscuta.
SC Almaconst + SC Almaterm, SC Mobitom, SC Alex Building + SC Autoprima, SC G Const Company SRL, SC ICH Grup SA + TIAB, SC Interconstruct SRL, SC ARCosim + Ricostar, SC Concas SA Buzau, SC Eurosantis SRL, SC Alpine SA Bucuresti, SC Octogon Bucuresti si SC Instalatii SA + Litoral Construct.
2009, cu SRL-ul constantean Sorla. ... 091,2 lei, de la Corex SRL Odorheiu Secuiesc si Mantra SRL Scornicesti, prin contractele parafate pe 26.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, afirma ca siturile arheologice de pe traseul autostrazilor sunt motive de muls bani pentru o serie de SRL-uri, iar unii angajati ai Ministerului Culturii sustin aceste activitati.
Dupa ce Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a respins cererea depusa de societatea Tehnologica SRL referitoare la eliminarea sa din cadrul licitatiei organizate de Primaria Medgidia pentru furnizarea bitumului necesar asfaltarii municipiului, Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta si-a incercat din nou norocul.
La randul sau, si Uniunea Europeana a Artizanatului si çntreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) a acordat distinctii, de data aceasta premiante fiind firmele Nitech SRL, Grupul Feroviar Roman, European Drinks SA, Delphi Packard Romania SA si Mineral Quantum SRL.
Regionala CFR Galati inregistreaza de fapt datorii catre o firma, SC Dimofte SRL Galati, pentru mai multe prestari de servicii, a caror valoare este estimata la 5.077.097.506 lei.
Potrivit CNA, detinatoarea licentei audiovizuale pentru postul Sport FM este societatea Sport FM Radio SRL, care ii are ca actionari pe Silviu Prigoana cu 80% din actiuni si Iva Sport Regent SRL, cu 20% din actiuni.
SC Vector Marine Service SRL apartine lui Sorin Groza, membru al Consiliului de Administratie al ravnitului Petromin, si datoreaza statului peste 1,8 miliarde lei.
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Mergand insa pe prezumtia de nevinovatie acordata firmelor de turism (prezumtie pe care o extindem pana la urma asupra tuturor firmelor, pana la finalizarea dosarului), putem presupune ca SC Perla Majestic SA, SC Sabin Tour SRL (sora mai mica a Perlei Majestic, aflata si ea in haremul de firme a lui Mohammad Murad) si SC Complex Vega SA au trecut testul penal, fara a le exonera de vinovatia pe care le-o poate pune in carca raportul Ministerului Mediului.
Aceeasi sanctiune, in cuantum de 10.000 de lei, a fost primita de administratorul societatii "Bambet SRL", din localitatea Bucesti, care nu a realizat masurile stabilite de comisarii de mediu cu ocazia controlului efectuat anterior.
In judetul Bihor au fost verificate SC Petro Oil Crisana SRL, SC Partimpex SRL Madaras, SC Ronedania Baron Park SRL Alesd, SC Hotel Strand SA Marghita si SC Adoarian-is Trans SRL, la care s-a constatat lipsa afisarii listei orientative cuprin-zand serviciile suplimentare.
google-analytics.com