Cautare

982 de rezultate pentru "donato com srl" (3.45 secunde)
23.240/31.10.2005, AFP Galati solicita DGFP Galati - ACF efectuarea unei inspectii la SC BOLOGA SRL, astfel incit, in conformitate cu prevederile Legii nr.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Derec SRL, Condur Lux SRL, Gedac SRL, Consult SRL, Danias SRL, Truman SRL si Informen SRL, desi pe terenul solicitat se afla si alte doua firme, SC Crebo si Veromar SRL.
Potrivit directorului coordonator-adjunct de la ITM Constanta, Marius Ciobanu, in vizorul inspectorilor de munca au ramas societatile "Rotur Travel" SRL, "Ideal Imobiliare" SRL, "Nordika Import/Export" SRL, "Noreco Agenoies LAD" SRL, "Romtrans MOL" SRL, din Agigea, "Rompetrol Quality Control" SRL din Midia, "Ro Tur Travel" SRL, "Metal House" SRL, "Pegas Force" SRL, care urmeaza sa fie verificate daca au indeplinit masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
Este vorba despre SC Nubius Group International SRL, SC Izvor 96 Company SRL, SC Romferex SA si SC Black Sea Suppliers SRL, care au toate aceeasi cifra de afaceri si acelasi numar de angajati, adica 0.
Astfel, pentru ca nu avea casa de marcat, SC Best Activ SRL Harsova a fost amendata cu 10.000 RON.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
621.627.369 LEI GDF SUEZ ENERGY ROMANIA SA 437.441.437 LEI BRITISH AMERICAN TOBACCO (ROMÂNIA) TRADING SRL 387.303.970 LEI LAFARGE CIMENT (ROMÂNIA) SA 370.549.891 LEI SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT GAZE NATURALE TR...
Precizam ca cererea de concesionare era facuta de asociatia Saturn 2005, formata din Derec SRL, Condur Lux SRL, Gedac SRL, Consult SRL, Danias SRL, Truman SRL si Informen SRL, desi pe terenul solicitat se afla si alte doua firme, SC Crebo si Veromar SRL.
Litoral Estate SRL din Costinetti, Micul Golf SRL din 2 Mai, Compact Impex SRL, Inject Sistem SRL din Constanta, Amis Estival SRL din Venus, Leicom SRL, Les Baron SRL din Mangalia, Rikris Profesional SRL din Mangalia.
SC California SRL a plătit mai puţin de 100.000 de euro pentru clădiri de 5.000 de mp, patru magazine şi 36 ha de teren.
Societatile care au fost implicate in achizitionarea de diferite produse sunt SC EUROSIGMA SRL din Balanesti si SC GENERAL CONSULTING MEDIA SRL din Targu Jiu, la ambele aparand ca administrator Alexandru Cioroianu.
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
Senatorul detine 80% din AVI SRL Craiova, la care actionari mai sunt fiii sai, Andrei si Victor Berceanu (cu câte 5%), sotia, Mihaela Berceanu (5%), si Ion Nedelcut (5%). ... AVI este actionara cu 50% la societatea RMC SRL Craiova, aflata în prezent în lichidare.
Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova: ... Prin actul aditional din 15 iulie 2010, contractul dintre Electroputere SA si Petromar Intermed SRL a fost prelungit cu un an.
Ion Mihai Dumitrescu, senator PNL de Dimbovita, vicepresedinte al PNL Dimbovita - administrator la HORTIMEX ANIRO SRL; Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
SC Topcont Invest SRL si SC La Maison Consulting SRL se ocupa de consultanta si arhitectura si au adus familiei Geoana in 2006 un profit net de 10 miliarde lei vechi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
google-analytics.com