Cautare

1024 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (3.61 secunde)
Senatoarea GABRIELA CRETU a sustinut o declaratie politica intitulata " Austeritatea, intre teorie stupida si haiducie pe dos", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Regele Mihai, ambasadorul valorilor nationale", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a anuntat vineri ca demisioneaza din calitatea de membru al PSD, potrivit unui comunicat de presa transmis PESURSE.RO.
Doamna Gabriela Firea, purtator de cuvant al grupului parlamentar PSD din Senat, ne- a transmis un Comunicat de presa, pe care il puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Pensiile si salariile nu pot creste la un nivel satisfacator fara o reforma a sistemului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Traian Basescu arunca manusa!?", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea: Motiunea "Amnezia" nu pacaleste Romania!
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Copiii institutionalizati au nevoie de mai mult decat alocari bugetare!", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Firea:
Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a Grupului parlamentar PSD din Senat, a tranmis un comunicat in care afirma ca regimul Viktor Orban este luat in vizor de Statele Unite ale Americii, in timp ce premierul Victor Ponta este un lider regional, implicandu-se pozitiv pentru a sustine Republica Moldova si Ucraina.
Aceasta intentie arata o atitudine democratica a directorului SRI, a declarat Gabriela Firea. ... George Maior este un om cu o buna imagine, apreciat de partenerii Romaniei si care a facut foarte mult bine pentru Romania din pozitiile detinute, a conchis Gabriela Firea.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
Nu au fost invitati, conform acestor surse, al doilea om in stat, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, presedintele celui mai mare partid, PSD, Liviu Dragnea, primarul general al Capitalei, care a obtinut cele mai multe voturi ale cetatenilor dupa cele ale presedintelui, doamna Gabriela Firea.
In Capitala, s-a pornit la lupta Gabriela Firea.
In locul Gabrielei vine Gabriel, iar daca predecesoarea era celebra prin gura ei mare, primarul Sectorului 6 este Mutu - Ca cele trei guverne PSD sunt cam din aceleasi aluat o dovedeste si faptul ca din noua echipa fac parte 2 ministri care au mai figurat in echipa lui Grindeanu si unul de-al lui Tudose - Gabriela Firea si-a castigat libertatea cu pretul celor 2 functii pe care le detinea - vice la PSD si interimar la organizatia municipala.
Maria Vlase, de 54 de ani, si Gabriela Nicolae, de 33 de ani, sunt angajate una in calitate de administrator, iar cealalta in calitate de contabil la firma amintita mai sus.
"De la inceperea activitatii de atestare, in anul 2002, si pana acum au fost atestati 931 de administratori", a declarat seful Serviciului Asociatiilor de Proprietari, Gabriela Tesuleanu.
Aura Gabriela Militaru, presedinte-director general al CAS Dolj.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
google-analytics.com