Cautare

1025 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (2.66 secunde)
Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar este un proiect initiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana, Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, Alexandru Paleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... "22" apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana,Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, AlexandruPaleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... - Revista 22 apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Parintii Fecioarei Maria sunt Ioachim si Ana. ... Pentru ca nu aveau copii, Ioachim si Ana erau ironizati si batjocoriti de oameni, lipsa urmasilor fiind considerata un blestem al lui Dumnezeu. ... Ioachim i-a spus sotiei sale, Ana:
Ana Constantinescu, frumoasa adolescenta de 17 ani, ne surprinde mereu prin creativitatea ei care gliseaza, fara prejudecati, intre medii, limbaje si realitati care, aparent, nu se pot intalni. ... Eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, Ana Constantinescu isi urmeaza, in stilul ei personal, visul de a deveni arhitect.
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
De ziua mea pentru Ana! ... Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine. Am auzit de Ana de la alt copil minunat:
Gabriela Voda a participat recent la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... M-am apucat sa pictez din 2008!", ne-a spus Gabriela Vlad, economist de profesie. ... In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
De asemenea, si Gabriela Tataru, reprezentantul Agentiei de Plati si Prestatii Sociale, a confirmat ca functionarii Agentiei s-au alaturat protestatarilor, insa nu au inchis ghiseul. ... Am considerat ca publicul nu este vinovat de problemele noastre, mai ales ca beneficiarii nostri sunt mamele si copiii", a subliniat Gabriela Tataru.
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Incepand de azi, primarii nu vor mai semna ca primarul!" pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Mens sana in corpore Szabo!", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Vranceanu Firea a slabit dupa sarcina aproape 20 de kilograme. ... Pentru ca in timpul sarcinii nu s-a abtinut de la nimic, Gabriela s-a ingrasat aproape 20 de kilograme. ... Regimul alimentar pe care l-a tinut Gabriela nu a fost unul sever sau batut in cuie.
La aproape un an de cand s-au cunoscut si au devenit un cuplu, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit.
google-analytics.com