Cautare

1025 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (3.37 secunde)
Biografie Gabriela Negreanu. ... Gabriela Negreanu (1947-1995) ar fi implinit anul acesta 70 de ani daca nu ar fi ales sa se sinucida, inca tanara fiind, la mijlocul anilor '90.
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. ... Din dorinta de a trai intr-un oras mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului in care locuieste, scrie Obiectiv Vocea Brailei.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei" Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
Gabriela Firea, atac dur la Klaus Iohannis:
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. ... Gabriela Berechet este o personalitate a gastronomiei romanesti, recunoscuta atat pe plan national, cat si international.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea. ... Profitand de aceasta slabiciune a presedintelui Dragnea, Gabriela Firea incearca ceea ce nu au reusit Grindeanu, Tudose si Ponta:
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: ... Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect!, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea.
Gabriela Cristea, nesatisfacuta: "Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Senatoare Gabriela Firea noteaza pe Facebook:
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
google-analytics.com