Cautare

534 de rezultate pentru "doctor who" (7.49 secunde)
Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Nu poate sa vina cetateanul cu vaca si s-o duca in biroul domnului doctor veterinar.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6".
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel:
La conferinta au luat parte Ciprian Nicoara - Director General al Grupului Medical Romgermed, doctor Ramona Beloiu - Director Departament de Cercetare, Irina Buta - coordonator Clinicile Romgermed, doctor Georgeta Popescu si doctor Anda Tesniacu - șefe Laboratoare Romgermed.
Doctor Adina Popescu, medic primar ORL: ... Doctor Mura Hainarosie, medic specialist ORL: ... Cand curge urechea, in mod normal trebuie mers la doctor.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".
Daca ai sub 35 de ani, poti sa incerci un an sa concepi un copil pe cale naturala inainte de a apela la un doctor. Daca ai intre 35 si 40 de ani, acorda-ti o perioada de 6 luni, inainte de a discuta cu un doctor.
albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice." Spune reputatul doctor stomatolog Mircea Stapanoiu.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Gheorghe Burnei, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului MS Curie a efectuat, recent, o interventie chirurgicala de exceptie pe baza unui program de cercetare derulat aproximativ 2 ani.
Profesorul doctor Justin Diaconu: ... Asa fost viata plina a profesorului doctor Justin Diaconu. A inceput, in 1926, in comuna Corbeanca, intr-o familie de invatatori.
Mergi la doctor! ... Daca atunci cand merge la doctor, pacienta spune ca are aceasta problema, atunci specialistul o examineaza si cel mai probabil ii recomanda un test de sange sau o ecografie transvaginala - una dintre cele mai sigure metode care depisteaza cancerul ovarian.
Doamna doctor Helen Draghici, mama a patru fete, cu blandete si umor, le-a impartasit bloggeritelor si jurnalistelor prezente, din experienta sa vasta de mama, dar si de medic.
Primul director la Arhive Doctor in istorie, specializarea -istoria administratiei, Constantin Tudor a publicat 14 lucrari, studii si articole de specialitate. ... In 1999, Constantin Tudor a obtinut titlul de doctor in istorie la Universitatea Bucuresti, avandu-l ca indrumator pe academicianul Dan Berindei. ... - Doctor in istorie,specializarea -istoria administratiei.
Cura de slabire garantata de Mihaela Bilic, slabesti pana de Craciun Doamna doctor Mihaela Bilic a postat, pe pagina ei de Facebook, o dieta de slabire cu rezultate garantate pentru toata lumea.
- Doctor in Stiinte Militare; - Doctor Honoris Causa si titlu onorific de Academician al Academiei de Inalte Studii din Iasi;
Intreprinderea Electromotor Timisoara Pregatire universitara si post-universitara Perioada 2002-2006 • Doctor in management public • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Managementul administratiei publice • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice Perioada 1996-2002 • Doctor in inginerie mecanica • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginerie mecanica • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Perioada 1974-1979 • Calificarea / diploma obtinuta Licentiat in inginerie, tehnologia constructiilor de masini • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginer mecanic, tehnologia constructiilor de masini • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Aptitudini si competente personale • Limba materna:
expert in fesologie comparata, specialist in surasuri demascatoare, doctor in amoruri paguboase. ... domnu' doctor, dat afara pentru o relatie imorala cu o minora - cele 700 de scrisori confiscate Tamarei servind drept proba - si dirigintele postei, pentru delapidare.
google-analytics.com