Cautare

107 de rezultate pentru "doban silvia" (4.77 secunde)
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Silvia Terziu este un designer roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga. ... "Vreau s-o imbrac in perle pe Lady Gaga!", afirma Silvia Terziu.
Silvia Dumitrescu are probleme mari de sanatate. ... Dar imi revin destul de repede, spre norocul meu", a povestit Silvia, potrivit WOWbiz.ro. ... Desi efectul acestora este mai greu de testat, Silvia este dispusa sa experimenteze:
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Scriitoarea Silvia Kerim s-a stins din viata. ... Doamna Silvia Kerim s-a stins. ... Silvia Kerim s-a interesat adeseori despre demersurile din protectia animalelor si era trista cand vorbeam despre eutanasie. ... Silvia Kerim a fost inmormantata pe 19.01.2016.
Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de cele mai frumoase sarbatori de iarna.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! ... Pe nonconformista Silvia Dumitrescu, cu parul vopsit in cele mai uluitoare culori, dezlantuita pe scena, inclusiv pe patine cu rotile, o stie toata lumea.
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto).
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Designerul roman din Timisoara, stabilit de 4 ani la Paris, Silvia Terziu a avut parte in luna iunie de cateva evenimente interesante. ... Silvia Terziu si-a prezentat astfel colectia "Fluidity", pe podium urcand 10 manechine in creatiile sale, care mai de care mai sofisticate.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... Imi doresc enorm sa fiu sanatoasa, sa fiu pozitiva si sa mi se intample o minune pentru ca m-am rugat cu multa ardoare in Mitropolia Iasului", spune Silvia Dumitrescu.
Este din nou doliu in lumea teatrului romanesc, dupa ce actrita Silvia Ghelan s-a stins din viata, la 94 de ani. ... Silvia Ghelan s-a nascut in 1924 si a lucrat la Teatrul National din Cluj incepand cu anul 1948.
Silvia Magyari din Harghita, de la Bartha Kurtos, a venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR. ... Respectam traditia retetei din generatie in generatie, ne-a spus Silvia Magyari.
Doar ca in buletinul de identitate, artista se numeste de fapt Silvia Claudia Simionescu.
Medicul Silvia Nica: ... Este povestea de viata a doamnei doctor Silvia Nica. - De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta?
SILVIA STANCULESCU, Denttaglio si Fresh Corner. ... SILVIA STANCULESCU, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Clinica Metamorphosis. ... SILVIA STANCULESCU ne-a explicat cum abdominoplastia ar putea fi o solutie si nu un moft!
Analistii bancari estimeaza insa ca nivelul doban-zilor la creditele in lei va scadea, in timp ce creditele in valuta se vor scumpi.
google-analytics.com