Cautare

985 de rezultate pentru "dispensar medical urechesti" (2.67 secunde)
Respingerea in Senatul Romaniei a motiunii simple pe tema sanatatii depusa de PNL a fost o ocazie de a ma gandi mai aplecat la ceea ce inseamna politica din ultimii ani in domeniul sanatatii si ce inseamna pentru mine, ca muresean, medicina si sistemul medical.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
La noi, turismul medical se reduce la servicii de spa (Autor: ... Dar subfinantarea, sirul nesfarsit de reforme fara eficienta si de promisiuni neonorate afecteaza atat sistemul privat, cat si cel de stat, facand din turismul medical in tara noastra un subiect perfect pentru dezbateri.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Mai mult decat atat, prin implementarea si folosirea acestui card se va ajunge la o transparenta in sistemul medical, de care avem atat de mare nevoie.
Mi-amintesc cand la Mamaia, intr-o vara, un medic din Olanda m-a rugat sa-l duc la un dispensar medical, fiindca facuse o entorsa. Inauntru, asistentul medical pusese pe birou o bucata de slanina pe ziarul "Sportul popular", cu care se si stergea la gura de unsoare.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
BRD, "expert" medical BRD are la randu-i un credit destinat exclusiv cabinetelor medicale. ... Achizitia de aparatura specifica este o alta posibila destinatie a banilor obtinuti prin Expert Medical. ... Prin creditul de investitii din pachetul Medical Finans se poate finanta integral achizitia de echipamente pentru cabinete medicale, stomatologice sau veterinare.
Pe langa constructia de centre noi si dezvoltarea de centre de dializa de vacanta situate in zone de interes turistic - Busteni, Constanta, Valcea - ceea ce ne individualizeaza este preocuparea permanenta pentru instruirea personalului medical. ... Dimitrie Capsa, Director Medical IHS.
Intrucat un roman din trei este supraponderal- unul din patru este obez, in Romania sunt peste 3,5 milioane de obezi, doar 10% dintre acestia merg la un control medical si numai 1% dintre ei sunt inclusi intr-un program national de educatie impotriva obezitatii, GRUPUL MEDICAL ROMGERMED a lansat Programul de slabit - Pachet "Controlul Greutatii".
Magda Marincovici) Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, nu vede rostul unei greve generale a personalului medical in conditiile in care intr-un an si jumatate suntem la a treia marire de salarii.
Ne bucuram ca putem pune astfel la dispozitia pacientilor, in cadrul centrului nostru medical, cel mai performant aparat de diagnosticare din Bucuresti!, explica Ovidiu Palea, Medic primar anestezie si terapie intensiva, Centrul Medical ProVita - Diagnostic si tratament.
Ma revolta cand vad ca intreg sistemul medical este tinta atacurilor unora care se mai potolesc doar dupa ce vin strainii sa confirme pregatirea exemplara a medicilor romani, atentia pe care o acorda pacientilor si munca excelenta pe care o fac.
Este o nevoie acuta de dezvoltare a sistemului medical si cred ca fiecare dintre noi trebuie sa sustina aest proces de imbunatatire a sistemului pe toate planurile. ... Dar este la fel de mare nevoie de personal medical motivat si sustinut in mod constant.
Personalul medical, tinta atacurilor verbale si fizice mai ales in camerele de garda(Autoare:
S-a hotarat sa transforme in dispensar o fosta gradinita dezafectata si sa amenajeze acolo doua cabinete medicale. ... A trimis in localitate un tir cu haine si altul cu mobilier pentru dispensarul medical.
Este inacceptabil ca intr-o localitate sa construiesti doua locase de cult si in acelasi timp sa inchizi o scoala si un dispensar medical.
Daca exista suspiciunea starii de graviditate, pacienta va informa personalul medical la sosirea in departamentul PET-CT. ... Faza initiala a investigatiei presupune o discutie cu medicul care va va efectua investigatia pentru trecerea in revista a istoricului medical, precum si masurarea inaltimii, greutatii si nivelului glicemiei dumneavoastra.
In opinia noastra, actiunea declansata de catre organele de procuratura este o actiune in forta cu o mediatizare nepermisa la acest moment al investigatiilor si de natura a afecta pe de o parte imaginea corpului medical, iar pe de alta parte, independenta profesionala a medicului si increderea pacientului in medicul curant.
google-analytics.com