Cautare

196 de rezultate pentru "dina mirela" (2.66 secunde)
S-a dispus prin ordonanta scoaterea de sub urmarire penala a invinuitilor", a precizat procuror Mirela Voinea, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.
"Singurele discutii despre S.O.Vantu in Colegiu au avut loc doar in contextul in care jurnalista Mirela Corlatean, care este si cercetatoare la CNSAS, a cerut Colegiului verificarea lui Vantu.
Pentru anul 2011, intentionam sa crestem in continuare gradul de ocupare la 95% prin inchirierea de noi spatii comerciale, mai ales catre branduri noi pe piata locala" a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani - singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion -- desemnat recent "Cel mai frumos magazin din lume", wine-bar-ul Vinexpert etc." a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Din informatiile HotNews.ro, dintre prezentatorii-vedeta ai Realitatii TV care s-au mutat in noul sediu se numara Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
Spatiul comercial care a facut obiectul acestei vanzari se situeaza intr-o zona cu mare vad comercial si are in continuare un potential mare de crestere", a declarat, intr-un comunicat, Mirela Mihailescu, director comercial Cocor, cea care a condus procesul de intermediere.
Simona Gherghe a revenit la Acces Direct, dupa ce a devenit mama pentru prima oara. O inlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezinta acum o alta emisiune.
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
In fiecare zi, corespondentele celor cinci trimisi speciali la Olimpiada (Catalin Tolontan, Luminita Paul, Mirela Neag, Marian Ursescu, Raed Krishan) va contureaza portretele eroilor, va ofera cele mai spectaculoase evenimente si va dezvaluie reportaje dintr-un oras si de la o intimplare unica, cel mai mare eveniment planetar, nu doar sportiv.
Si la triplusalt, medaliata de la Universiada de vara, Carmen Toma, a reusit un rezultat exceptional, impunandu-se cu 14,56 m, in timp ce stafeta masculina de 4x100 m, alcatuita practic din juniori (Madaras, Teofilescu, Terpezan si Ceici) a obtinut o surprinzatoare victorie, cu 40"03/100, mult asteptata", a declarat in exclusivitate pentru Agerpres secretarul general al FRA, Catalin Ganera, care a tinut sa o felicite si pe Mirela Lavric, invoita de la Balcaniada, pentru a participa la puternicul concurs de la Londra, unde s-a clasat pe un remarcabil loc 2 la 800 m, cu o performanta de exceptie - 1"59"79/100.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Intr-un referat, ea a afirmat ca trebuie mers pe pistele Ministerului Turismului si Ministerului Economiei Investigație de Mirela Neag si Catalin Tolontan Rivali din tabere politice contondente, Adrian Nastase si Monica Iacob Ridzi au in comun un nume.
Spectacolul a continuat cu interpretarea de colinde de catre copiii grupului Miniton, condus de doamna Mirela Rizea Marinescu, ce ne-au incantat prin vocea lor divina.
Adrian Hadean, Mirela Retegan, Ioana Macoveiciuc aka Printesa Urbana. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.
In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor.
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Daniela Georgeta Nicolaescu si Lorelai Mirela Lazarescu sunt asociate in firma Pink Lemon SRL, al carei profil de activitate este invatamantul prescolar.
Recent, Gina a avut un shooting de strada cu Mirela Freser (designer), care a folosit haine cu umerii ridicati. "Am abordat bucle lejere, din placa, pentru ca era vestimentatie de birou.
google-analytics.com