Cautare

196 de rezultate pentru "dina mirela" (6.73 secunde)
"I-am chemat si pe senatorul Paul Pacuraru, pe deputatul Bogdan Ciuca, pe senatorul Carol Dina si pe domnul Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului, dar acestia nu au venit.
Senatorul PRM Carol Dina crede caa "va fi interesant de vaazut ce se va intimpla in Parlament, avind in vedere prevederile constitutionale in acest sens".
Senatorul PRM Carol Dina a aratat ca “singurul partid care vrea anticipate este PRM”. “Orice roman trebuie sa inteleaga ca niciun partid politic din tara noastra nu este dispus sa plece de la guvernare in momentul in care Romania va intra in UE.
Carol Dina, presedintele PRM Galati, ne-a precizat ca inca nu s-a luat o decizie de sustinere a unui anumit candidat pentru turul doi.
Un rol important il avea in aceasta afacere si tovarasul prim-secretar al comitetului judetean al PCR, care la acea data era Carol Dina”, a explicat Mircea Toader.
Restul parlamentarilor Senatorul PNL Paul Pacuraru a publicat declaratia de avere din 10 ianuarie 2006, iar senatorul PRM Carol Dina are declaratia de avere din februarie 2006, in timp ce senatorul PSD Viorel Stefan are declaratia de avere din 9 mai 2005.
Senatorul Carol Dina ne-a transmis ca duminica va fi plecat cu treaba in strainatate si se va intoarce in tara abia luni.
Cei mai multi bani ii vin de la 'oligarhii buni', pe care el i-a protejat in permanenta", a declarat senatorul PRM de Galati Carol Dina.
Astfel, senatorul galatean Carol Dina si-a depus ultima declaratie pe 7 februarie 2006, deputatul Emil Strunga a indeplinit ultima data aceasta obligatie pe 12 ianuarie 2007, iar deputatul democrat Iulian Barsan a completat ultima declaratie de avere pe 14 februarie 2007.
La randul sau, deputatul Liviu Codarla merge de la an la an cu aceleasi mosteniri si doua masini luate in leasing pe care le-a vandut de curand, iar Szekely Levente Csaba, alaturi de senatorii Carol Dina si Viorel Stefan sau deputatul Iulian Barsan, au trecut de la un an la altul cu aceleasi masini si case.
La randul sau, Carol Dina (PRM) activeaza in Comisia pentru privatizare si administrarea activelor statului si a facut o declaratie politica, dar a sustinut cele mai multe motiuni simple si de cenzura ale PSD.
Tot timpul din lume Cele mai tari declaratii ii apartin in aceasta saptamana senatorului galatean Carol Dina, care nu s-a aratat prea preocupat de ideea depistarii candidatului PRM pentru Primaria Galati.
Totodata, printre cei care s-au achitat la finele anului trecut de "datoria declaratiei" se numara deputatul PD-L, Liviu Codarla, deputatul social-democrat Aurel Nechita si senatorii Carol Dina (PRM) si Paul Pacuraru (PNL).
Coalitie impotriva PC Pe rand, Mircea Toader (PD-L), Dan Nica (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Adrian Smarandoiu (PNG), Carol Dina (PRM) si Ion Stefan (PAE) s-au prezentat la BEJ, unde au depus contestatii impotriva Partidului Conservator.
Printre cei mai "harnici" parlamentari se numara deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca si senatorii Carol Dina si Paul Pacuraru, care pana la finalul lui 2007 s-au achitat de datoria de a-si completa declaratiile de avere.
Majoritatea ingroasa plutonul de mijloc Situatia de mijloc pare sa-i prinda foarte bine pe cei trei senatori galateni, Carol Dina (PRM), Viorel Stefan (PSD) si Paul Pacuraru, care nu au iesit foarte mult din tipare in ceea ce priveste numarul de interpelari, luari de cuvant sau activitatea din teritoriu, ei situandu-se undeva la mijlocul clasamentul privind activitatea senatorilor.
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
Important de remarcat este faptul ca nu conservatorii sunt cei care au initiat aceste discutii, ci oameni din PRM, insa din ultimele discutii avute cu senatorul PRM, Carol Dina, am observat ca la Galati nu numai ca nu se doreste o trecere spre conservatori, dar nici macar nu este dorita ideea unei eventuale colaborari intre cele doua organizatii.
Vicepretedinti ai PRM vor fi Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Petre Popeanga, Carol Dina, Nicolae Iorga si Constantin Gaucan. Secretar general ramane Gheorghe Funar, care a fost desemnat si coordonator al campaniei electorale.
Initiativa legislativa primind mesajele radiodifuzate ale Presedintelui Romaniei este semnata, alaturi de Gheorghe Funar, de un alt senator PRM, Carol Dina.
google-analytics.com