Cautare

196 de rezultate pentru "dina mirela" (5.75 secunde)
Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. Mirela Zivari are experienta in domeniul psihologiei clinice. ... Mirela Zivari Parte din raspunsul la aceasta intrebare l-am dat deja.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) i-a suspendat contractul de munca lui Ion Dina, seful Sectiei Drumurilor Nationale Targu Jiu.
Pe cale amiabila am convenit sa incetam colaborarea cu Domnia sa, iar de pregatirea echipei se va ocupa Pusa Dina". Ieri-dimineata, antrenamentul fetelor a fost condus de Pusa Dina.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Invitatul special va fi nimeni alta decat Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor si cea care stie sa faca viata copiilor mai frumoasa, prin Gasca Zurli. Mirela ne va povesti cum a reusit sa slabesca si le va motiva sa slabeasca si pe cele prezente in sala!
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
"Doljenii prefera in general Europa - Spania, Portugalia, Franta, Italia, Elvetia", a spus Mirela Oanta, agent de turism la agentia Mapamond. ... Este in ultima saptamana din aprilie, insa deja s-au ocupat jumatate din locuri", a mai spus Mirela Oanta, agent de turism la Mapamond.
Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a ramas fara emisiune. ... Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a devenit casnica.
Senatorul PRM Carol Dina, presedintele Comisiei pentru Privatizare si administrarea activelor statului, a fost singurul parlamentar galatean care, la sfirsitul acestei saptamini, cind toti senatorii si deputatii si-au programat conferintele de presa, a abordat subiectul atit de fierbinte legat de negocierea contractului colectiv de munca de pe platforma siderurgica.
O cunosc pe Mirela Retegan de pe vremea cand lucra la National FM si facea lucruri frumoase. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... Sau produsul "vehicol" pe care l-am lansat impreuna cu Mirela Vescan si Alessandra Stoicescu la congresul Les Nouvelles Estetique, queens jeely, care duce in piele alte 7 produse si reconstruieste pielea din interior spre exterior.
Marina Dina a nascut miercuri gemeni, fetita si baietel, si este in culmea fericirii. Marina Dina a tinut sa comunice cu prietenii in mediul virtual, semn ca se simte bine.
In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
Vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Ioan Furtuna, este suparat din cauza plecarii din partid a profesorului universitar Mirela Praisler, care s-a indreptat, in urma cu putin timp, catre Partidul Liberal Democrat.
Tripla campioana mondiala la atletism a cazut de la etaj Mirela Lavric, tripla campioana mondiala de juniori la atletism, a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi dupa ce sportiva a avut o disputa cu fostul iubit.
Mirela Ion participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Alexandru si Mirela sunt casatoriti de 4 ani si s-au gandit de foarte mult timp sa aibe un copil. ... Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Mirela Gheorghita si Gheorghe Durduc, functionarii cercetati de Comisia de disciplina in problema disparitiei garantiei de 600.000 de lei pentru reabilitarea Bulevardului "Mihai Eminescu", si-au sustinut nevinovatia. ... Ma duc maine la puscarie daca sunt vinovata", a precizat Mirela Gheorghita, seful Serviciului contabilitate in cadrul Primariei.
Faptele privesc returnari de TVA obtinute de firma SC AGROLUC SRL Almaj, ai carei asociati sunt Lucia si Dumitru Vladut, iar ca jurist figureaza fiica celor doi, pe nume Mirela Codleanu.
google-analytics.com