Cautare

1961 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.84 secunde)
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Craiova.
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care compania indiana Ranbaxy Laboratoires a preluat producatorul de medicamente Terapia Cluj-Napoca. Aceasta operatiune reprezinta o concentrare economica si necesita, potrivit legislatiei, avizul institutiei de reglementare in domeniul concurentei.
Premiul pentru investitii IT i-a revenit Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, in patrimoniul careia se afla cel mai mare numar de calculatoare, raportat la numarul de studenti.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Firmele interesate sa construiasca un centru automatizat de sortare a trimiterilor postale, in Bucuresti, si sa modernizeze unitatea similara din Cluj-Napoca apartinand Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), printr-un proiect finantat de BERD, pot sa depuna oferte pana la 11 martie 2008.
Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
2 intercity, 581 Bucuresti Nord, respectiv 582 Mangalia, un tren rapid 681 Bucuresti Nord, iar in perioada 1 - 4 mai un tren rapid 684 Mangalia.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Bureau Veritas Romania, membra a Grupului Bureau Veritas, lider mondial in activitati de testare, inspectie si certificare, deschide acum un nou birou, la Cluj-Napoca.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard. ... Principala, nr.
Managerul general al Brinel a mai afirmat ca investitia pe un loc de munca in domeniul IT este de 2.500-3.000 de euro, iar "return-ul" poate sa fie peste 50-60.000 de euro pe an.
Totusi, intr-un sondaj pe site-ul propriu, romanii sunt intrebati daca ar alege sa mearga cu trenurile IC (Inter City) daca, la clasa I, ar avea internet gratuit si pe ruta Bucuresti-Cluj-Napoca chiar s-a introdus acest serviciu business.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea Babes Bolyai, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica. ... Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA - Nr. ... +4 0758-23.24.88 Mobil 2: ... 8:00 - 16:00 Cluj-Napoca, str.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Magda Marincovici ) In tara noastra, pana in prezent, s-au realizat cu ajutorul celor 7 roboti da Vinci din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, aproximativ 1.700 de operatii, dintre care 1.000 la Institutul Clinic Fundeni, subliniaza prof.
Barbatul este profesor la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Barbatul urmeaza sa cunoasca un copil abandonat pe care il va infia.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au ajuns in spatele gratiilor. Au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, dupa ce i-ar fi rupt mana unui cersetor, iar apoi i-au oferit 500 de lei ca sa renunte la acuzatii.
google-analytics.com