Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (3.12 secunde)
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Evident, este destul de greu sa faca acest lucru de la Cluj“, a apreciat presedintele Camerei. Adrian Nastase a mentionat ca aceasta situatie ar conduce la declansarea unei proceduri pentru alegeri anticipate in municipiul Cluj-Napoca.
Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul:
Liberalii, orgoliosi, nu vor sa recunoasca in ruptul capului ca au inceput sa joace un soi de "nu te supara, frate!" cu democratii, dar se vor intalni azi la Cluj, in mare "secret", cu partenerii de Alianta pentru a-si reinnoi juramintele.
Boc face campanie pe bani publici La randul sau, deputatul PNL de Cluj Horea Uioreanu a sustinut ca in municipiul Cluj-Napoca au fost montate "zeci de panouri electorale", toate apartinand PD. "In municipiul Cluj-Napoca au aparut panouri electorale cu zecile, dar pe aceste panouri apar doar afisele PD.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a criticat, vineri, la Cluj-Napoca, alianta PSD+PC, sustinand ca el a fost intotdeauna impotriva unei aliante cu aceasta formatiune politica.
UDMR va deschide campania electorala la nivel national printr-o manifestare programata, luni, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde vor fi prezenti toti candidatii uniunii, inclusiv Károlyi Béla, fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica feminina.
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate.
"Le propun consilierilor PNL din Consiliul Local Cluj-Napoca intocmirea unui proiect de hotarare privind returnarea sumei de aproape 400.000 de euro, reprezentand contributia Guvernului Ungariei la restaurarea statuii lui Matei Corvin.
Regia Autonoma Aeroportul Cluj-Napoca va organiza, pe 16 septembrie, o licitatie deschisa pentru contractul de lucrari la pista de decolare, a carui valoare se ridica la 120 milioane euro, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitaţie.ro.
CNADNR nu a anuntat insa pretul pentru contract, insa valoarea estimata pentru acest tronson este de aproape 1,2 miliarde de euro.
Absolventi ai Conservatorului Cluj-Napoca, cei doi solisti si-au desavarsit arta interpretetiva la New York sub indrumarea celebrei soprane Renata Scotto, a tenorului David Bender si a directorului operei Metropolitan din New York, Charles Riecker. ... Salaj), Casa de Cultura a Sindicatelor Vineri, 17 mai 2013, ora 19:00, CLUJ-NAPOCA (Jud.
Astfel, probele existentei valahilor (romanilor medievali) in Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o alta problema pentru nucleele antinationale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orase din tara, care ne-ar vrea ajunsi aici dupa venirea ungurilor.Va reamintesc ca cetatile lui Glad (judetul Timis), Gelu (judetul Cluj) si Menumorut (judetul Bihor), conducatorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate â€" nu numai ca nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative langa acestea, dar mai mult decat atat, in cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal si vestiare, iar in cetatea lui Gelu se cultiva porumb.
Magda Marincovici) Anul trecut, cercetatorii de la Cluj au anuntat descoperirea sangelui compatabil cu toate grupele sanguine.
A parasit catedra de Psihologie Aplicata UBB, Cluj, pentru a face consiliere psihologica in cabinetul sau particular. "Ma ocup de cazuri subclinice. ... Acesta este motivul pentru care a fondat o gradinita in Cluj Napoca, orasul sau natal.
O explozie puternica a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ... Femeia, in varsta de 30 de ani, are arsuri grave pe o mare parte a corpului, a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, pentru Digi 24.
Primaria Cluj-Napoca ofera 10.000 de lei pe post de IT-ist. ... Salariile IT-istilor din Cluj sunt mai mari decat cele din Bucuresti.
Un incendiu a izbucnit joi dimineata la un depozit din Cluj-Napoca. ... ISU Cluj a anuntat ca "avand in vedere degajarile mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare catre populatia din zona".
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
google-analytics.com