Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (3.12 secunde)
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str. Republicii nr.70.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Tarom vrea sa lanseze la sfarsitul lui octombrie doua curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra si Barcelona, potrivit Consiliului Judetean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate. ... In primele opt luni, traficul pe Aeroportul din Cluj-Napoca a crescut cu peste 50% fata de intervalul similar din 2006.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! ... Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Potrivit unui comunicat de presa transmis ieri de Biroul Permanent Central al PER, alegerea lui Petru Lificiu in functia de presedinte al partidului s-a facut intr-o intrunire nestatutara, desfasurata la Cluj-Napoca de catre un numar de membri ai PER “instigati“ de catre deputat.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... Principala, nr. ... Crinului, nr. ... Noile magazine din Cluj-Napoca, Targu Secuiesc si Timisoara functioneaza in format City.
In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza Dan Puric a sustinut o conferinta la Cluj-Napoca joi seara, cu titlul "Glasuind in neguri",. ... Au participat aproape 1000 de oameni, printre spectatori aflandu-se IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului sau fostul primar al orasului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.
google-analytics.com