Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (3.87 secunde)
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
UDMR a rupt protocolul cu PDL la Cluj-Napoca UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, dupa ce primaria municipiului a deschis o piata volanta in centrul orasului, fara sa consulte Uniunea.
Articolul reproduce un reportaj publicat de dumneavoastra in revista ieseana Opinia Studenteasca nr.
Moare deputatul UDMR reprezentant al colegiului nr. ... Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD.
Prezent la Cluj, acesta isi desemneaza "mostenitorul" in persoana lui Kelemen Hunor. ... Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... PNTCD anunta marea reunificare de la Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Volumul esantionului - aproape 260.000 de respondenti - si marja de eroare de 0.2%, comparativ cu media de +/- 3% utilizata de regula in sondaje, dau greutate si precizie rezultatelor si ne fac sa ne apropiem de studiile de tip big data”, declara Dan Petre, Business Developer D&D Research.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
google-analytics.com