Cautare

1635 de rezultate pentru "dersnjamente telefon fix" (3.11 secunde)
Si, mda, fix in mijlocul reportajului, ce credeti, se blocheaza frumusete de imagine pe un picior de pacient! ... Evident, pana ne-am prins ce se intampla, pana am oprit wi fi-ul de pe telefon si am intrat pe 4G, trecusera la urmatoarea stire.
Pastrez in memorie imagini disparate, nori alburii, parasute lunecand lin la punct fix, planoare despicand aerul, zgomot de reactoare, atmosfera de sarbatoare, lume adunata pe aeroport, chipuri de oameni, franturi de fraze.
Organizatorii vin in intampinarea clientilor care vor sa fie siguri ca prind un loc la mese, cu un sistem de rezervari telefonice la numărul de telefon 0723.123.610, care include si un meniu fix de 25 lei /persoana (care contine 1 litru de bere germana, 4 mici, paine, mustar, salata de varza).
22 Decembrie 1989, nr. 9, Zalau Prin telefon mobil: 0735858667 sau fix: 0260.610.033 Help-Line: 080-080-11-11 Prin e-mail: [email protected] Website:
Sa bagi pruncul pe antibiotic si te-ai spalat pe maini de hartuiala, sau sa-i raspunzi la telefon, fix cand iesi din baie uda, mamei, la afirmatia:
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Daca ai calcat-o pe coada, asteapta-te sa nu-ti raspunda la telefon sau sa-ti inchida telefonul in nas in mijlocul conversatiei.
In momentul acela, pilotii au incetinit viteza pana aproape de zbor la punct fix. ... O alta surpriza a venit atunci cand un nou telefon a sosit de la radiolocatie.
Mai intii am fost socata, apoi am inteles ca vorbeste teroarea din ea, care o face sa nu se simta in siguranta nici macar din alta tara, am stat de vorba cu ea si i-am explicat ca inteleg, insa cred ca e mai bine sa nu ne mai vedem sau vorbim, cine stie ce alte lucruri ar putea lua de la mine prin chat sau telefon si sa nu ma poata ierta niciodata, e mai bine pentru siguranta ei.
Asa ca observa cum Basescu ba uita un telefon, ba un biletel, ba un fapt minor... ... Spectacolul pe care il da pare scris de un autor, cu un repertoriu fix, iar audienta stie piesa pe dinafara.
ne poate dicta prin telefon cele vreo 40 de puncte de pe ordinea de zi, daca sunam noi pe telefonul fix al Primariei!
La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii. ... Numerele de telefon la care puteti incerca sa-i gasiti sunt 0800800333 sau 0800800444.
Numerele de telefon ale ambasadei raman aceleasi. ... In perioada mutarii, pentru servicii de urgenta destinate cetatenilor americani se va contacta ambasada la numarul de telefon 021-200-3300.
Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba. ... Mai mult, acesta a afirmat ca le-a trimis celor de la Facebook buletinul scanat si numarul de telefon, dar inca nu a primit un raspuns.
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet. Premierul sustine ca a fost un telefon de informare, prin care voia sa vada exact care e mersul anchetei.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
una in care poti urmari fiecare pas facut de cineva care-si lasa activat bluetooth-ul la telefon sau alta in care, din camera ta de hotel poti vedea ce programe TV urmaresc alti oaspeti ai hotelului.
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
"Am adus obiecte din siloniu - intre 20 - 30 RON, pahare din onix, vaze din onix, mere, pere si animalute din onix, candelabre si chiar un telefon functional din onix!", ne-a spus Manu Nasiri de la SC La Manu Art.
Mi-a citit la telefon un pasaj din ea, un pasaj preferat, din monologul harciogului, si la mijloc glasul i s-a frant, a zis ca nu poate continua pentru ca ii vine sa planga. Si-am plans amandoi la telefon.
google-analytics.com